Yksikönpäällikkö, Terveyden- ja hyvinvoinnin palvelu- ja ohjelmistokehittäminen
Helsinki, Vallila   haku päättyy 21.01.2018

 

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita monialaisessa, uutta luovassa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on yli 900 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

 

Vaikka asiakkaidemme arjen perustarpeet eivät ole muuttuneet, toimialaamme ja toimintatapojamme ravistellaan useasta suunnasta. Toiset kutsuvat sitä digitalisaatioksi, me puhumme mahdollisuudesta – mahdollisuudesta parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta heitä kuuntelemalla ja toimintaamme kehittämällä.

 

Vahvistamme joukkoamme ja etsimme nyt yksikönpäällikköä Terveys- ja hyvinvointi -liiketoimintaamme.

 

Sinun roolisi

 

Vastaat Terveys- ja hyvinvointi -liiketoiminnan jatkuvien palveluiden toiminnasta sekä Terveyden ja hyvinvoinnin ohjelmisto- ja palvelukehittämisestä. Huolehdit kehittämisprojektien eteenpäin menosta OPn kehittämisen mallien mukaisesti.

 

Teet työtä vaikuttavassa roolissa uudistushaluisen ja asiakaskokemuksen kehittämistä korostavan strategiamme toteutumisessa. Sisäisten sidosryhmien lisäksi olet vahvasti mukana toimittajayhteystyössä, vastaten sen tuloksellisuudesta ja korkeasta laadusta. Vastaat kustannusten ennustamisesta, toteutumien seurannasta ja kustannusaleneman varmistamisesta.

 

Vaikka tärkeänä tehtävänäsi on varmistaa palveluidemme häiriötön ja laadukas toiminta, digitalisaation myötä myös sinun katseesi tulee olemaan tiukasti tulevassa. Palvelutuotantomme laajentuessa ja liittyessämme uusiin ekosysteemeihin tunnistat kehityskohteita ja vastaat niiden eteenpäin viennistä.

 

Näillä eväin menestyt

 

Olet hankkinut kannuksesi terveys- ja hyvinvointiliiketoiminnassa ja vastannut palvelunhallinnasta ja kehittämisen kokemuksesta, esimerkiksi it-prosessien johtamisesta ja kehittämisestä. Omaat kokemusta laajojen hankkeiden ja hankesalkkujen johtamisesta sekä jatkuvien palveluiden johtamisesta ja kansainvälisten toimittajien hallinnasta.

 

Sinulla on kyky toteuttaa laaja-alaisesti kehittämisen ja palvelunhallinnan toimintamalleja ja -strategiaa ja osallistua niiden kehittämiseen. Omaat ymmärrystä arkkitehtuurin kehittämisestä ja liiketoimintavaatimusten vaikutuksista ratkaisuarkkitehtuuriin.

 

Ymmärrät sekä liiketoimintaa että teknologioita ja nykyisiä teknisiä ratkaisuja. Tämän myötä pystyt hyvin toimimaan liiketoiminnan ja teknologian rajapinnassa.

 

Kokemuksen lisäksi meille on kuitenkin yhtä tärkeää, että olet persoonaltasi avoin ja utelias keskustelijatyyppi, jolla on proaktiivinen lähestymistapa työntekoon. Pystyt rakentamaan yhteistyötä eri toimintojen välillä, mutta tarvittaessa myös haastamaan olemassa olevia käytänteitä ja viemään rohkeasti muutosta läpi. Olet kiinnostunut maailman muutoksesta ja ymmärrät sitä tukevia teknologioita.

 

Muutoksen tekijät

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada vaikuttaa vahvasti ja merkityksellisesti toimintaamme sekä nyt että tulevaisuudessa. Innostus ja tekemisen meininki ovat aistittavissa välittömässä ilmapiirissämme, ja itsenäisistä rooleista huolimatta tiedämme, että vain yhdessä tekemällä saavutamme halutut tulokset.

 

Emme tee töitä otsa kurtussa vaan hyvässä hengessä ja tiimissä toisiamme sparraillen. Voit tutustua tarkemmin arkeemme ja projekteihimme www.op-ura.fi.

 

Tästä eteenpäin

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Kirsi Saarikkoon kysyäksesi lisää. Kirsin tavoitat p. 050 550 8713 ke 10.1. klo 14-15 tai pe 12.1. klo 13-14. Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse kirsi.saarikko(at)op.fi.

 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 21.1.2018 mennessä oheisen linkin rekryjärjestelmässämme kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä.

 

Siirry hakemaan

 

Työpaikkasi sijaitsee Vallilassa Helsingissä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 
muut avoimet työpaikkamme

Helsinki, Vallila
Design PMO

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Yksikönpäällikkö, Terveyden- ja hyvinvoinnin palvelu- ja ohjelmistokehittäminen

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Ratkaisuarkkitehti | BI, analytiikka ja raportointi

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Digivakuuttamisen kehityspäällikkö, tuoteomistaja (product owner)

Lue lisää

Oulu
Ratkaisuarkkitehti, Palvelukanavat

Lue lisää

Helsinki, Oulu
Toimialuearkkitehti, Itsepalvelukanavat

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Asiantuntija, tiedonhallinta

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kehityspäällikkö, Henkilöasiakkaiden vakuuttaminen

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Projektipäällikkö, Delivery Lead

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Service Design Lead

Lue lisää