Head of Infrastructure Operation and Datacommunication
Helsinki   haku päättyy 04.05.2018

 

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita monialaisessa, uutta luovassa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on 1000 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

 

Jatkuvat palvelut -osastolla tulet työskentelemään huippuluokan asiakaskokemuksemme alkulähteellä. Vaikka osastomme tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa palveluidemme häiriötön ja laadukas toiminta, digitalisaation myötä myös sinun katseesi tulee olemaan tiukasti tulevassa. Palvelutuotantomme laajentuessa ja liittyessämme uusiin ekosysteemeihin tunnistat kehityskohteita, ideoit uusia lähtöjä tai muotoilet työskentelyämme ja tarjoamiamme palveluita. Teet työtä vaikuttavassa roolissa ennennäkemättömän uudistushaluisen ja asiakaskokemuksen kehittämistä korostavan strategiamme toteutumisessa. Onnistumisemme viitoittaa tietä OPn menestymiselle.

 

Tästä on kyse

 

Olet avainroolissa OPn palveluiden tuottamisessa ja päätehtävänäsi on vastata OPn käyttö- ja tietoliikennepalveluista, tuotealustoista ja niiden kehittämisestä. Käyttö- ja tietoliikennepalvelumme ovat pääosin ulkoistettu ja hyödynnämme palveluissamme kasvavissa määrin julkisen pilven palveluita. Palveluympäristömme on yksi Suomen suurimmista.

 

Vastaat käyttö- ja tietoliikennepalveluiden laadusta, toimintavarmuudesta ja kustannustehokkuudesta ja näiden jatkuvasta kehittämisestä. Huolehdit siitä, että onnistumme infra-tuotantomme nykyaikaistamisessa ja pilviratkaisujen kasvavassa hyödyntämisessä. Osallistut avainroolissa tulevan palvelutoimittajamme valintaan ja tulevaisuuden palvelutuotannon määrittelyyn. Toimit noin 20 osaajan esimiehenä ja saat vastuullesi kaksi tiimiä.

 

Tartu mahdollisuuteen

 

Vaikka raamimme ovat isot ja kehittämisen mittakaava suuri, pääset työskentelemään edistyksellisessä, ketterässä ja kehitysmyönteisessä talossa. Olemme jo onnistuneesti tehneet isoja muutoksia organisaatiossamme ja tarjoamassamme, mutta tekemistä riittää vielä myös sinulle. Tulet toiminnan keskiöön, missä yhdistyvät asiakkaidemme odotukset, vahva liiketoimintaymmärrys sekä laaja ohjelmistokehitysosaaminen.

 

Meidän kanssamme sinun on mahdollista saada näkyvää aikaan. Rinnallasi tulevaa suunnittelee ja haasteita taklaa 160 sparraavaa työkaveria, jotka ovat aina valmiita kuuntelemaan ja venymään puolestasi sen ekstra metrin. Tulet saamaan työllesi tarvittavat resurssit, ja osa-optimoinnin sijaan voit keskittyä pitkäjänteiseen ja visionääriseen kehittämiseen sekä laadunvarmistamiseen. Saat työskennellä yhteisössä, jossa dialogi on avointa sekä toiminta johdonmukaista ja läpinäkyvää. Koska matkaa on vielä jäljellä ja panostamme kehittämiseen laajalla rintamalla, pystymme tarjoamaan omalle kehittymisellesi ja urallesi vaihtoehtoisia polkuja.

 

Oletko hakemamme osaaja?

 

Etsimme joukkomme rautaista ja kokenutta IT-Infra ja tietoliikennepalveluiden ammattilaista. Olet jo hankkinut kannuksesi vaativissa monimutkaisen ja liiketoimintakriittisen infra-tuotannon esimies- ja johtamistehtävissä. Pystyt säilyttämään objektiivisuutesi ja rauhallisuutesi kiperimmissäkin tilanteissa. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta käyttöpalveluiden siirtämisestä julkisen pilveen ja olet kokenut toimittajahallinnassa sekä tunnet toimitussopimukset.

 

Toisin sanoen sinulla on:

 

> Hyvä ymmärrys infra- ja tietoliikenneteknologioista ja erityisesti MF-teknologioista ja julkisen pilven ratkaisuista (AWS)

> Osaamista tuotealustoista: middleware, integraatioalustat, tietokannat, MS-teknologiat

> Hyvä osaaminen palvelunhallinnasta (ITIL/SIAM) ja DevOpsista

> Kokemusta laajojen hankkeiden johtamisesta

> Finanssitoimialan tuntemusta

> Yliopisto- tai ammattikorkeakoulutausta

> Englannin kielen neuvottelutaitoa

> Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot

 

Pystymme kirkkain silmin sanomaan, että päätöksissämme ja arjessamme näkyvät OPn arvot: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Toivottavasti nämä ovat myös sinulle tärkeitä asioita. Jos haluat tarkemmin tutustua arkeemme ja projekteihimme, käy katsomassa www.op-ura.fi.

 

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Oskari Kurki kertoo sinulle mielellään lisää 16.4.2018 klo 13-14 ja 20.4.2018 klo 9-10 puh. 040 723 2395 . Voit myös laittaa kysymyksesi Oskarille sähköpostitse oskari.kurki(at)op.fi.

 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 4.5.2018 mennessä rekryjärjestelmämme kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä. Kaikkiin hakijoihin olemme yhteydessä viimeistään viikko haun päätyttyä.

 

Siirry hakemaan

 

Tehtävän asemapaikka on Helsinki. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 
muut avoimet työpaikkamme

Helsinki
Head of Infrastructure Operation and Datacommunication

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kehityspäällikkö, tuotemarkkinointi

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Palvelutuotantopäällikkö

Lue lisää