Suomalaisten elämänlaadun parantajat


Kehittäminen ja Teknologiat -alueen Varallisuudenhoidossa työllämme on suora linkki suomalaisten hyvinvointiin. Meidän focuksemme on liiketoiminta-alueemme uusien tuotteiden ja palveluiden, liiketoiminnan prosessien sekä niihin liittyvien teknologioiden kehittämisessä. Halumme parantaa ihmisten elämänlaatua uudistamalla vauraudesta huolehtimisen mahdollisuuksia on taustalla rakentaessamme uusia, digitaalisia palveluja säästämiseen ja sijoittamiseen. Meillä rakennat palveluja, jotka tekevät säästämisen ja sijoittamisen helpommaksi, tuovat ne lähemmäksi jokapäiväistä arkeamme, ja tarjoavat uudenlaisia mahdollisuuksia vaurastua. Kehittämiämme palveluita käyttävät myös yritykset, eläkesäätiöt sekä muut suuremmat suomalaiset sijoittajat.

Edessämme on Suomen mittakaavassa omaa kokoluokkaansa olevan muutoksen toteuttaminen. Digitalisaation myötä koko liiketoimintamme toimintamalli muuttuu olennaisesti. Onnistuessamme tulemme 10 vuoden päästä olemaan siis hyvin erinäköinen yritys. Lähtökiihdytys kehitystyössä on jo tehty, ja nyt sinulla on kanssamme mahdollisuus varmistaa, että vauhti pysyy haluttuna. Näin takaamme muutoksen onnistumisen sekä asiakkaita paremmin palvelevien palveluiden lanseeraamisen ja tuottamisen sekä toimintamme tehostumisen.

Meille on tärkeää, että kaikki joukkueessamme kokevat tekemänsä työn mielekkääksi ja merkitykselliseksi. Työssämme on luonnollisesti hyötyä alan substanssiosaamisesta mutta ensisijaisesti me olemme kaikki kehittäjiä. Pelkkä osaaminen ei vielä varmista onnistumista
vaan meiltä kaikilta peräänkuulutetaan oikeaa asennetta – voimakasta halua rakentaa uutta ja parantaa nykyistä. Meitä kaikkia yhdistää myös asiakaskeskeinen ja liiketoimintalähtöinen työskentelyote. Pääset siis mukaan arkeen, jossa yhdessä kumppaneiden kanssa tartutaan tarmolla kiinni asiakkaan ongelmiin sekä liiketoiminnan haasteisiin ja viedään projektit maaliin saakka.

Rekrytoidessamme haemme osaajia, jotka pystyvät viemään asioita eteenpäin ideasta toteutukseen ja ohjaavat tätä tekemistä. Erilaisia rooleja on tarjolla useita – haluat sitten työskennellä detaljien tai suuremman kuvan parissa. Jos haluat vaikuttaa suomalaisten arkeen tehden sen paremmaksi ja toimivammaksi, meidän kanssamme se toteutuu. Koska matkamme on pitkä ja talomme iso, on meidän mahdollista tarjota sinulle paljon vaihtoehtoisia kehitysmahdollisuuksia muutoksemme läpiviennissä. Tulemme tänä vuonna rekrytoimaan vielä kymmeniä osaajia, joten kannattaa käydä välillä katsomassa avoimet paikkamme, jos meillä olisi tarjota sinulle tulevaisuuden urasuunnitelmiisi sopiva seuraava askel. Tietoa saat toki myös seuraamalla meitä somessa.