Pilvipalveluiden ja automaation etujoukot


Arkkitehtuuri ja Teknologiaratkaisut -osastomme poistaa konkreettisesti määriteltyjen tavoitteiden kautta teknologiavelkaamme sekä modernisoi arkkitehtuuriamme, jotta se tukee jatkossa entistä paremmin nopeaa ja ketterää kehittämistämme. Tavoitteenamme on myös automaatioasteen nostaminen esim. julkaisuissa ja testaamisessa. Tämä joukkueemme on siis olennaisessa roolissa OP Ryhmän strategian ja muutoksen mahdollistajana. Järjestelmä- ja teknologiakentän konsolidoituessa olemme etulinjassa varmistamassa, että kumppaneillamme on käytössä tarvittavat rajapinnat, ja pilvipalvelut palvelevat modernia kehittämistämme sekä palvelutuotantoamme.

Meillä on vahva mandaatti modernisoida arkkitehtuuri- ja teknologiaympäristömme. Olemme päässeet työssä jo hyvään vauhtiin mutta rinnallemme tarvitsemme lisää osaajia. Vanhat legacyt saavat varmasti osansa, kun siis pääset vauhtiin. Oli roolisi meillä mikä tahansa, saat takuulla äänesi kuuluville ja näkemyksesi esille työympäristössä, jossa hierarkiaa ei ole nimeksikään. Työllesi on vaadittavat resurssit, etkä harteillasi kanna kohtuuttomia taakkoja. Isoksi toimijaksi olemme yllättävän ketterä ja hyvin muutosmyönteinen, mikä takuulla näkyy jokapäiväisessä työskentelyssä myös sinulle.

Kun tietty substanssiosaamisen taso on saavutettu, paljon on kiinni asenteesta. Ratkaisulähtöisellä ja jatkuvasti eteenpäin pyrkivällä otteella pääset meillä jo pitkälle. Pääset takuulla proaktiivisesti ammentamaan enemmän sieltä laatikon ulkopuolelta, koska kuulemme sinulta mielellämme uusia ajatuksia ja poikkeavia näkemyksiä. Pilke välkkyy toivottavasti myös sinun silmäkulmassa, kun yhdessä löydämme ne parhaimmat ratkaisut kohtaamiimme haasteisiin. Asioista saatamme olla toisinaan eri mieltä mutta aina mahdumme ruokaillessa samaan pöytään kiivaankin keskustelun jälkeen. Tässä työssä olet jo varmaan itsekin kehittänyt toimivat vuorovaikutustaidot, joilla nuo tiukatkin solmut aukeavat.

Olemme tänään noin 50 osaajan joukko, johon mahtuu vielä rutkasti uusia talentteja ja kokeneita konkareita. Olemme monessa mukana viemässä OPta monialaiseksi palveluyritykseksi. Jos haluat päästä kääntämään tätä tosi isoa laivaa, olet enemmän kuin tervetullut!

Koska matkamme on pitkä ja talomme iso, on meidän mahdollista tarjota sinulle paljon vaihtoehtoisia kehitysmahdollisuuksia muutoksemme läpiviennissä. Tulemme tänä vuonna rekrytoimaan vielä kymmeniä osaajia, joten kannattaa käydä välillä katsomassa avoimet paikkamme, jos meillä olisi tarjota sinulle tulevaisuuden urasuunnitelmiisi sopiva seuraava askel. Tietoa saat toki myös seuraamalla meitä somessa.