Muutoksemme suunnannäyttäjät


OPlla kehittämisen, suunnittelun ja johtamisen prosesseista sekä kehittämisen prosessien läpiviennistä on vastuu Kehittämisen ohjaus -osastolla. Vastaamme myös siitä, että kehittämisessä meillä on käytössämme tarkoituksenmukaiset menetelmät sekä työkalut, ja että niitä käytetään tehokkaasti. Meillä on näkyvyys koko talomme kehittämiseen ja ymmärrys kehittämisen tuloksista. Näin varmistamme, että kunnianhimoisella strategiallamme on edellytykset toteutua. Työskentelemme siis läpi koko organisaatiomme ja olemme suoraan vaikuttamassa asiakkaidemme ja työntekijöidemme arkeen.

Meillä on paljon uutta työn alla. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan rakentamaan uutta toimittajayhteistyömalliamme tai tulla nostamaan tuotemarkkinoinnin ja muutosjohtamisen tukemme aivan uudelle tasolle. Tai ehkä olet kiinnostunut varmistamaan ketterän kehittämisemme läpinäkyvyyden tai robotiikan hyödyntämisen palvelutuotannossamme. On kulmasi kehitykseemme mikä tahansa, olet takuulla varmistamassa, että asiakkaamme ja henkilökuntamme kokevat tekemämme uudet palvelut ja tuotteet hyödyllisiksi.

Me olemme innostunut joukko ja sopiva sekoitus seniorimpaa näkemystä ja nuoruuden haastamishalua. Olemme kotipesä organisaatiomme trainee-ohjelmalle ja hautausmaa toimimattomille prosesseille sekä tuottamattomille kehitysprojekteille. Meillä joudut takuulla tekemään rohkeita päätöksiä luotsatessasi osaltasi monialaista palveluyritystämme kohti Euroopan mittakaavassa ennennäkemättömän uudistushaluisen strategian maalia. Matkallasi tarvitset verkostoitumistaitojasi, uskallusta toimia näkyvässä roolissa sekä luontaista innostuneisuuttasi.

Koska matkamme on pitkä ja talomme iso, on meidän mahdollista tarjota sinulle paljon vaihtoehtoisia kehitysmahdollisuuksia muutoksemme läpiviennissä. Tulemme tänä vuonna rekrytoimaan vielä kymmeniä osaajia, joten kannattaa käydä välillä katsomassa avoimet paikkamme, jos meillä olisi tarjota sinulle tulevaisuuden urasuunnitelmiisi sopiva seuraava askel. Tietoa saat toki myös seuraamalla meitä somessa.