Matkalla ohjelmistokehityksen ja muotoilun halutuimmaksi työpaikaksi


OP Design ja Software -osastomme tavoitteena on olla alamme osaajille halutuin työpaikka. Olemme merkittävästi kasvattamassa omaa jo ennestään vahvaa ohjelmisto- ja palvelukehityksen kyvykkyyttämme. Kun yhdistämme tämän osaamisen todella syvään toimialaosaamiseen, olemme rakentamassa Suomen mittakaavassa ainutlaatuista työyhteisöä. Uskomme, että meillä on kyky suoristaa tekemistä ja tehdä ihmiset onnelliseksi niin työssään kuin asiakkaana. Olemme jo tarttuneet mittaviin teemakokonaisuuksiin, ja tehneet onnistuneesti isoja muutoksia tarjoomassamme, organisaatiossamme ja tavassamme toimia. Töitä on kuitenkin vielä paljon jäljellä, joten vielä ei ole myöhäistä tulla työskentelemään kanssamme.

Meillä sinun on mahdollista päästä suoraan toiminnan keskiöön, missä yhdistyvät asiakkaidemme odotukset, vahva liiketoimintaymmärrys sekä ohjelmistokehitysosaaminen. Olet sitten ohjelmistokehittäjä, palvelumuotoilija tai vaikkapa DevOps-taitaja meillä on tarjota sinulle kiehtovia projekteja sekä tarvittavat resurssit mielekkääseen tekemiseen. Kun tämä yhdistyy verrattomaan muutosmyönteisyyteen ja voimakkaaseen haluun saada asioita aikaiseksi, puhutaan mielestämme ainutlaatuisesta työyhteisöstä ja mahdollisuudesta. Meillä on siis vahvat kortit kädessä, mitä tulee vaikuttamiseen, palveluidemme täydelliseen uudistamiseen ja uusien lähtöjen maaliin saattamiseen. Loppu on meistä itsestä kiinni.

Millaiset osaajat sopivat meidän joukkueeseemme? Ensinnäkin meillä työskennellään ketterästi tasa-arvoisina asiantuntijoina moniosaajatiimeissä. Yhteistyö- ja verkostoitumistaidot ovat työssämme tärkeitä. Onnistumiset vaativat kykyä kuunnella, osallistua ja ottaa vastuuta. Koska katseemme on tiukasti tulevassa, emme vatvo loputtomasti menneitä saati raportoi ongelmia. Löydämme mielummin ratkaisuja. Vaikka haasteet voivat olla toisinaan kimurantteja, ei sormi suussa tai otsa kurtussa tule onnistumisia. Mielummin lähestymme mutkia positiivisen kautta – yhdessä.

Meillä on tarve löytää joukkoomme Suomen parhaimmat IT-osaajat. Mikäli sinulla on tarve löytää osaamisellesi uusi koti tai janoat uusia haasteita, anna meille mahdollisuus kertoa, miksi sinun kannattaisi tulla meille töihin. Varmistetaan, että tiemme kohtaavat. Koska matkamme on pitkä ja talomme iso, on meidän mahdollista tarjota sinulle paljon vaihtoehtoisia kehitysmahdollisuuksia muutoksemme läpiviennissä. Tulemme tänä vuonna rekrytoimaan vielä kymmeniä osaajia, joten kannattaa käydä välillä katsomassa avoimet paikkamme, jos meillä olisi tarjota sinulle tulevaisuuden urasuunnitelmiisi sopiva seuraava askel. Tietoa saat toki myös seuraamalla meitä somessa.