Liiketoiminnan digitalisoijan kotipesä


Me Palvelukanavat-osastolla vastaamme OPn digitaalisten kanavien sekä konttorikanavan sähköisten myynnin- ja asiakkuudenhallinnan ratkaisujen kehittämisestä. Digitaalisen asiakaspalvelun välineet ja kanavat tulevat sinulle myös tutuksi meidän työssämme eikä osaamisestasi osattomaksi jää sähköistä liiketoimintaa tukevat palveluratkaisutkaan. Vaikka osastomme on uusi, on meidän jatkamaa työtä tehty talossa jo toki pidempään. Ja ei ole epäilystäkään, ettemmekö jatkossakin saa olla eturintamassa läpiviemässä mittavaa transformaatiotamme monialaiseksi palveluyritykseksi.

Tunnemme olevamme etuoikeutettuja saadessamme tehdä juuri tätä työtä tilanteessa, jossa asiakaskäyttäytyminen ja kilpailijakenttä muuttuu nopeasti todella paljon. Emme ole tyytyneet vain aggressiivisesti odottelemaan vaan johtoamme myöten meillä on vahva tahtotila muuttaa kurssimme. Tähän liittyy suuri vastuu mutta samalla tämä on meille huima mahdollisuus.

Meidän vaalimamme ja arvostamamme kruunun jalokivi on asiantuntijuus. Mikäli olet näkemyksellinen liiketoiminnan digitalisoinnin osaaja, olet varmasti nopeasti sinut meidän arkemme kanssa. Sinun ei tarvitse olla finanssialan substanssiosaaja vaan olet luonnollisesti tervetullut esimerkiksi toimialoilta, joissa digitalisaatio on jo pidemmän aikaa muokannut perinteistä toimikenttää. Olet sitten uutta luova, asiakasymmärryksen kautta asioita jäsentävä alkuunpanija tai ideasta tuotantoon hankkeita saattava läpiviejä, meillä on varmasti paljon mielekästä tekemistä sinulle.

Millainen osaaja sitten menestyy meillä? Uskoaksemme vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi tulevat olemaan tärkeimpiä työkalujasi innostaessasi muita matkalla yhteiseen maaliin tai vaikuttaessasi suotuisesti kehitykseen, vaikka jossain kohtaa langat eivät olekaan omissa käsissäsi. Meitä kaikkia yhdistää proaktiivinen työskentelyote sekä rohkeus tarttua uusiin, aiemmin meillä kokeilemattomiin asioihin. Osaamme myös olla kärsimättömiä tai tarvittaessa kärsivällisiä juuri oikeissa paikoissa ja hetkissä. Kannamme kaikki vastuuta siitä, että työilmapiirimme on meitä innostava ja kannustava.

Mikäli haluat olla mukana tuomassa uusia liiketoimintapalveluita asiakaskanaviimme, kehittämässä asiakasrajapintamme työkaluja tai tarjoamassa kolmansille osapuolille rajapintoja palveluihimme, me olemme OPlla osaamisesi ja intohimosi oikea koti. Koska matkamme on pitkä ja talomme iso, on meidän mahdollista tarjota sinulle paljon vaihtoehtoisia kehitysmahdollisuuksia muutoksemme läpiviennissä. Tulemme tänä vuonna rekrytoimaan vielä kymmeniä osaajia, joten kannattaa käydä välillä katsomassa avoimet paikkamme, jos meillä olisi tarjota sinulle tulevaisuuden urasuunnitelmiisi sopiva seuraava askel. Tietoa saat toki myös seuraamalla meitä somessa.