Ihmisten arkeen integroitujat


Kehittäminen ja Teknologiat -alueen Pankkitoiminnalla on kehittämisvastuu pankkitoiminnan tuotteista ja palveluista asiakkaille. Monialaiseksi palveluyritykseksi suuntaavalla OPlla vastaamme pankkitoiminnan tuote- ja palvelukehityksestä aina ideasta lanseeraukseen. Meillä tulet ison muutoksen keskelle, kun palvelumme integroituvat enemmän ihmisten arjen toimintoihin, ja asiakkaiden tarpeet tunnistetaan aiempaa aikaisemmin. Tavat käyttää palveluita muuttuvat, ja tilit, maksut sekä pankkitoiminta tulevat siirtymään taustalle ja syntyy uusia kumppanuuksia, ekosysteemejä sekä yhteistyösuhteita. Virtuaalitodellisuus, keinoäly ja Open Banking ovat työkenttääsi jo tänään.

Meillä on vahva tahto muuttua ja helpottaa ihmisten arkea. Meillä et siis murehdi muutosta vaan pääset aktiivisesti ja ennakkoluulottomasti kokeillen muotoilemaan toimintaamme. Olet eturivissä häivyttämässä toimialarajoja ja kiinnittymässä enemmän ihmisten arkeen ja arjen talouteen. Et tule maksimoimaan omistaja-arvoa vaan toimintaasi ohjaa asiakas ja osuustoiminta. Olet parhaimmillasi sitten ideoinnissa, asiakastarpeiden ymmärtämisessä, palveluiden ja prosessien kehittämisessä, toiminnan ohjaamisessa tai lanseerauksissa, meillä riittää innostavaa tekemistä.

Meillä on loistava balanssi pankkitoiminnan substanssiosaamista ja ketterää uudistumishalua. Tässä itsenäisesti vastuuta kantavien osaajien joukossa olet kuin kotonasi, jos osaat myydä itsesi sekä ideasi ja taidat verkostojen rakentamisen. Analyyttistä työskentelyotetta tarvitset varmasti, kun teet päätöksiä ja valintoja faktojen pohjalta. Vaikka toimialaan liitetään usein määrämuotoisuus ja pysyvyys, me vaalimme yli 100 osaajan voimin vahvaa tekemisen meiningin kulttuuria. Hurtti huumori ja positiivisuus ovat arjessa läsnä. Hampaat irvessä kun syntyy harvoin mitään hyvää.

Koska matkamme on pitkä ja talomme iso, on meidän mahdollista tarjota sinulle paljon vaihtoehtoisia kehitysmahdollisuuksia muutoksemme läpiviennissä. Tulemme tänä vuonna rekrytoimaan vielä kymmeniä osaajia, joten kannattaa käydä välillä katsomassa avoimet paikkamme, jos meillä olisi tarjota sinulle tulevaisuuden urasuunnitelmiisi sopiva seuraava askel. Tietoa saat toki myös seuraamalla meitä somessa.