Historiallisen kehitysloikan arkkitehdit


Meidän tehtävämme on tuoda vahinkovakuuttaminen tälle vuosisadalle. Siihen olemme sitoutuneet. Vahinkovakuutus on meille muutakin kuin kerran vuodessa asiakkaalle lähetetty lasku tai yksittäinen korvaustapahtuma. Vahingon tai onnettomuuden sattuessa oleellista ei ole meidän mielestämme lomakkeiden täyttäminen vaan asiakkaan auttaminen. Jo tänään asiakkaitamme palvelee mm. Vahinkoapu, joka opastaa asiakkaitamme vahingon sattuessa. Asiakkaamme voivat puhelimen rikkoutuessa viedä puhelimen suoraan korjattavaksi ilman vahinkoilmoituksen tekoa. Myös autoilun vahinkotilanteissa olemme jo helpottaneet asiakkaidemme asiointia. Paljon on kuitenkin vielä tehtävää.

Vahinkovakuutus on juuri se finanssialan toiminto, johon digitalisaatio vaikuttaa eniten. Meillä tulet mukaan tekemään tätä takuulla historiaan jäävää kehitysloikkaa. Opit, kehityt ja viihdyt, kun ideoimme ja toteutamme ennennäkemättömiä palveluja sekä toimintamalleja. Saat takuulla eläkepäivillesi useammankin tarinan kerrottavaksi, kun olet vaikkapa valjastamassa finanssiälyä palvelemaan asiakkaitamme hallussamme olevaa dataa hyödyntäen.

Meillä on loistava mix vahinkovakuutuksen osaajia ja uutta ajattelua joukkoomme tuovia taitajia. Tällä kombinaatiolla tulemme saamaan paljon aikaiseksi. Meillä pääset osaksi 60 hengen motivoitunutta ja ketterästi toimivaa porukkaa. Vaikka olemme tarttuneet isoihin asiakokonaisuuksiin, tulet mukaan tekemään ihmisen kokoisia hankkeita, sillä olemme pilkkoneet kaiken tekemisemme 8 viikon sprintteihin. Pienempiä asioita ratkot myös lennosta, koska sparrailu ja kanssakäyminen on luontevaa samassa tilassa työskennellessä.

Parhaiden meidän joukkoon sopivat näkemykselliset, rakentavasti kyseenalaistamaan kykenevät asiantuntijat. Tätä vaaditaan, kun asiakaskeskeisesti mietitään, miten nykymallilla tuotetut palvelut toteutetaan täysin uudella tapaa. Pääset siis varmasti tuomaan pöytään omat ideasi ja ratkaisusi. Päätöksiemme taustalla on tyypillisesti faktoja ja lukuja mutta myös herkillä tuntosarvilla havaittuja trendejä ja suuntauksia.

Koska matkamme on pitkä ja talomme iso, on meidän mahdollista tarjota sinulle paljon vaihtoehtoisia kehitysmahdollisuuksia muutoksemme läpiviennissä. Tulemme tänä vuonna rekrytoimaan vielä kymmeniä osaajia, joten kannattaa käydä välillä katsomassa avoimet paikkamme, jos meillä olisi tarjota sinulle tulevaisuuden urasuunnitelmiisi sopiva seuraava askel. Tietoa saat toki myös seuraamalla meitä somessa.