Dataa älykkäästi asiakkaidemme parhaaksi


Tieto ja Äly -osastomme vastaa kehittämisestä aina ideasta tuotantoon vientiin saakka tietovarastoinnin, raportoinnin ja analysoinnin, tiedonhallinnan, datatieteen ja koneoppimisen sekä sisäisten palveluiden osalta. Osastollamme astut siis mukaan kehittämään tietopääomamme hyödyntämistä asiakkaidemme, työntekijöidemme ja sidosryhmiemme parhaaksi. Tulet mukaan luomaan uutta ja kehittämään olemassa olevaa. Olemme voimakkaasti hyödyntämässä tekoälyä parempien ja kohdennetumpien palveluiden tuottamiseksi, ja työntekijöidemme arkea helpotamme mm. itsepalveluraportointia kehittämällä. Ja tämä on vain pintaraapaisu siitä kaikesta, missä olemme mukana.

Meidän osastolla tapahtuu paljon. Olemme keskeisessä roolissa OPlla muovaamassa niin palvelutarjontaamme kuin tapaamme toimia. Olemme innoissamme näistä isoista muutoksista joiden pyörteessä luovimme parhaita ratkaisuja löytäen ja työstäen. Pitkän aikavälin tekemisen lisäksi tekemisessämme korostuu lyhyen aikavälin selkeät kehitysaskeleet.

Tehtäväkenttämme on hyvin kattava, ja tarvitsemme yli 100 asiantuntijamme joukkoon laaja-alaista osaamista. Mikäli olet uudistusnälkäinen, itseohjautuva etkä lannistu ensimmäisestä pompusta matkalla, omaat varmasti peräänkuuluttamaamme positiivista asennetta. Jos matkaasi on vielä tarttunut osaamista toimintakentästämme, olisi hienoa katsoa, miten rakennamme yhdessä sinulle intohimoasi ja innostustasi ruokkivan polun meillä OPlla.

Olemme tilanteessa, jossa uudet ideat ja näkemykset kylvetään otolliseen maaperään, joten tulet varmasti saamaan äänesi kuuluviin. Koska matkamme on pitkä ja talomme iso, on meidän mahdollista tarjota sinulle paljon vaihtoehtoisia kehitysmahdollisuuksia muutoksemme läpiviennissä. Tulemme tänä vuonna rekrytoimaan vielä kymmeniä osaajia, joten kannattaa käydä välillä katsomassa avoimet paikkamme, jos meillä olisi tarjota sinulle tulevaisuuden urasuunnitelmiisi sopiva seuraava askel. Tietoa saat toki myös seuraamalla meitä somessa.