Asiakaskokemuksemme vaalijat ja kehittäjät


Huippuluokan asiakaskokemus ei synny ilman laadukkaita palveluita. Jatkuvat palvelut -osastomme varmistaa palveluidemme häiriöttömän ja laadukkaan toiminnan. Vaikka laadukas palvelutuotanto tässä hetkessä on tärkeää, meillä katseesi tulee olemaan tiukasti tulevassa. Työssämme on tärkeää tunnistaa kehittämiskohteita, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin myös tulevaisuuden liiketoimintaympäristössä. Digitalisaation myötä palvelutuotantomme laajenee ja olemme mukana useissa ekosysteemeissä. Palveluhallinnan ja liiketoiminnan edellytysten turvaamisen merkitys kasvaa siis entisestään, ja onnistumisemme on avainedellytys OPn menestymiselle.

Meillä pääset työskentelemään näiden teemojen keskiössä. Teet oikeasti jotain näkyvää, ja erinomaisilla ideoillasi on otollinen kaikupohja sekä tarvittavat resurssit toteutukselle. Olet osa yhteisöä, jossa osa-optimoinnin sijaan keskitytään pitkäjänteiseen ja visionääriseen kehittämiseen ja laadunvarmistukseen. Toimintamme on johdonmukaista, strategiaamme linkittyvää ja arvojemme mukaista. Pystymme kirkkain silmin sanomaan, että päätöksissämme ja arjessamme näkyvät OPn arvot: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

Meillä saat työkaveriksesi yli 120 osaavaa ammattilaista, jotka kantavat vastuuta työstään ja toisistaan. Meillä voit aina luottaa kaverin tukeen, eikä kapula tipahda tiukemmassakaan kurvissa – olemme aina valmiita tekemään kaiken tarvittavan. Kanssamme olet osa työyhteisöä, jossa toiminta on läpinäkyvää ja dialogi avointa. Tarvitsemme jatkuvasti lisää osaajia, ja haussa meillä on kaltaisiamme ammattilaisia, jotka haluavat pysyä ajan hermolla, tuovat pöytää jotain uutta ja pystyvät sitoutumaan sovittuihin tavoitteisiin. Pitkäjänteistä kehitystä kun teemme.

Koska matkamme on pitkä ja talomme iso, on meidän mahdollista tarjota sinulle paljon vaihtoehtoisia kehitysmahdollisuuksia muutoksemme läpiviennissä. Tulemme tänä vuonna rekrytoimaan vielä kymmeniä osaajia, joten kannattaa käydä välillä katsomassa avoimet
paikkamme, jos meillä olisi tarjota sinulle tulevaisuuden urasuunnitelmiisi sopiva seuraava askel. Tietoa saat toki myös seuraamalla meitä somessa.