Toimialuearkkitehti, Itsepalvelukanavat
Helsinki, Oulu   haku päättyy 31.01.2018

 

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita monialaisessa, uutta luovassa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on yli 900 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

 

Vaikka asiakkaidemme arjen perustarpeet eivät ole muuttuneet, toimialaamme ja toimintatapojamme ravistellaan useasta suunnasta. Toiset kutsuvat sitä digitalisaatioksi, me puhumme mahdollisuudesta – mahdollisuudesta parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta heitä kuuntelemalla ja toimintaamme kehittämällä.

 

Haemme nyt Liiketoiminnan Arkkitehtuurituki -yksikön Palvelukanavat-tiimiin Toimialuearkkitehtiä.

 

Tehtävästä

 

Osastomme tavoitteena on huolehtia ryhmätasoisesta järjestelmäarkkitehtuurista modernisti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Haluamme jatkuvasti kokeilla uusia tapoja tehdä ja toimimme kehityksen kärjessä. Pankkimaailman kankeat systeemit saavat meillä täyden pölytyksen, ja tuomme ketterällä ja ratkaisukeskeisellä meiningillä pilvipalvelut, API-rajapinnat, hybridipilvet sekä robotit helpottamaan ja vauhdittamaan asiakkaidemme arkea.

 

Toimialuearkkitehtinamme vastuualueeseesi kuuluvat OPn henkilö- ja yritysasiakkaille suunnattujen itsepalveluiden arkkitehtuuri ja teknologiat. Autat työssäsi asiakkaitamme hoitamaan sekä asiakkuuttaan että tarjoamiamme palveluita sähköisesti mobiili- ja webkanavissa.

 

Tärkeimmät tehtäväsi kattavat toimialueen arkkitehtuurin elinkaaren ja eheyden hallinnan, kokonaisarkkitehtuurin kehittämisen sekä liiketoimintatavoitteiden muuntamisen arkkitehtuurivaatimuksiksi. Vastaat alueesi arkkitehtuurin määrittämisestä, dokumentoinnista ja ylläpidosta. Lisäksi osallistut toimialueeseen liittyvän kehittämisen arkkitehtuuriohjaukseen SAFe-junien ja arkkitehtikollegoidesi kanssa sekä tuet investointipäätöksiä ja IT-hallintaa tuottamalla päätöksenteon tueksi tietoa toimialueesi arkkitehtuurista.

 

Oikean osaajan tuntomerkit

 

Olet etsimämme osaaja, jos olet ehtinyt kerryttää vahvan teknologisen ymmärryksen mobiili- sekä web-alueiden arkkitehtuuriratkaisuista. Ymmärrät, miten perinteiset järjestelmät sekä liiketoimintaprosessit digitalisoidaan, automatisoidaan ja integroidaan osaksi modernia, käyttäjäystävällistä käyttökokemusta. Osaat ohjata kehitystiimejä teknologiaratkaisujen osalta sekä toimia teknologiavastuussa teknologiahankintaprojekteissa.

 

Kykenet myös toimimaan sujuvasti sekä liiketoiminnan että tuotekehityksen tiimien kanssa, keskustellen uskottavasti molempien tiimien kielellä.

 

Aiempi kokemus pilvipalveluista, web-integraatioista, mobiilisovelluksista sekä liiketoimintaprosessien toteutuksesta API-pohjaisten palveluiden avulla auttavat sinua tehtävässä menestymisessä. Aikaisempi työtaustasi on valmistanut sinua toimimaan ketterän kehityksen organisaatiossa. Yhteistyökyvyilläsi saat eri sidosryhmät ja tiimisi jäsenet puhaltamaan yhteen hiileen ja kohti yhteisiä tavoitteita.

 

Sanavarastoosi kuuluvat yksi tai useampi seuraavista:

 

Android, iOS, Windows 10, Mobile Web, Multichannel, Omnichannel, Front-End Architecture, MVC, CMS, JavaScript Frameworks, CSS, JSON, XML, API, REST, Microservices, BPM, Java, Spring Boot, IBM DB2.

 

Muutoksen tekijät

 

Finanssiala muuttuu rytinällä, ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Työssäsi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa finanssialan transformaation keskellä siihen, miten OPn uudet palvelut tarjoillaan asiakkaillemme.

 

Olemme murroksen keskellä ja haluamme sinut liittymään tiimiimme eturivin paikalle. Tämä tehtävä on vain yksi monista uramahdollisuuksistamme ja antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa kasvuasi finanssialan kirkkaimmaksi tähdeksi. Voit tutustua tarkemmin arkeemme ja projekteihimme www.op-ura.fi.

 

Tästä eteenpäin

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Ilpo Karjalainen puh. 040 5432 609 kertoo sinulle mielellään lisää. Voit myös lähettää Ilpolle kysymyksesi sähköpostitse ilpo.karjalainen(at)op.fi.

 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 31.1.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

 

Siirry hakemaan

 

Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee joko Helsingin Vallilassa tai Oulun Teknologiakylässä. Muu tiimi on kovasti innostunut tästä rekrytoinnista ja toivoisi sinun aloittavan mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 
muut avoimet työpaikkamme

Helsinki, Vallila
Design PMO

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Yksikönpäällikkö, Terveyden- ja hyvinvoinnin palvelu- ja ohjelmistokehittäminen

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Ratkaisuarkkitehti | BI, analytiikka ja raportointi

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Digivakuuttamisen kehityspäällikkö, tuoteomistaja (product owner)

Lue lisää

Oulu
Ratkaisuarkkitehti, Palvelukanavat

Lue lisää

Helsinki, Oulu
Toimialuearkkitehti, Itsepalvelukanavat

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Asiantuntija, tiedonhallinta

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kehityspäällikkö, Henkilöasiakkaiden vakuuttaminen

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Projektipäällikkö, Delivery Lead

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Service Design Lead

Lue lisää