Tiimipäällikkö/Pääarkkitehti, arkkitehtuurin kehittäminen ja riippuvuuksien hallinta
Helsinki, Vallila   haku päättyy 01.10.2017

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

Vaikka asiakkaidemme arjen perustarpeet eivät ole muuttuneet, toimialaamme ja toimintatapojamme ravistellaan useasta suunnasta. Toiset kutsuvat sitä digitalisaatioksi, me puhumme mahdollisuudesta – mahdollisuudesta parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta heitä kuuntelemalla ja toimintaamme kehittämällä. Haemme nyt Kehittäminen ja Teknologiat toimintomme Arkkitehtuuri ja Teknologiaratkaisut -osastollemme Helsinkiin tiimipäällikkö/pääarkkitehtia.

 

 

Tehtävästä

 

Vastaat neljän asiantuntijan tiimistä ja pääarkkitehdin tehtäväkentästä. Tässä roolissa pääset hiomaan arkkitehtuurimenetelmistä nykyaikaisia ja jalkauttamaan niitä organisaatioon varmistaen, että niillä on vahva linkitys OPn strategiaan. Sinulla on keskeinen rooli draivaamassa tavoitearkkitehtuurityötämme, ja olet kokonaisvastuussa arkkitehtuurimme mallin kuvauksista ja niiden toimivuudesta. Olet tiimisi henkilövastuullinen esimies – motivoit heitä kohti yhteisiä tavoitteita, ja teet vaikuttavaa yhteistyötä laajasti myös tiimisi ulkopuolisessa organisaatiossa.

 

 

Sinusta

 

Tuot pöytään vankan kokemuksesi suuremman organisaation arkkitehtuurien johtamisesta, ja tunnetkin arkkitehtuurin viitekehykset ja mallit kuin omat taskusi. Osaat asettaa lentokorkeuden tilanteen vaatimaan tasoon ja ketterä kehittäminen on sinulle tuttua juttua. Olet kokenut ja motivoiva ihmisjohtaja, joka osaa luottaa tiiminsä asiantuntemukseen, etkä pelkää sparrata vahvojenkaan mielipiteiden keskellä. Erinomaiset viestintä- ja vaikuttamistaitosi pääsevät tässä roolissa päivittäiseen käyttöön, kuten myös kykysi hahmottaa kokonaisuuksia osatekijöineen.

 

 

Muutoksen tekijät

 

Finanssiala muuttuu rytinällä, ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme investoimassa 2 miljardia kehitykseen ja digitalisoitumiseen, ja sitä myötä kehittämisen ja teknologioiden parissa meillä työskentelee jo 800 henkilöä kasvun vain kiihtyessä. Tämä tehtävä on vain yksi monista uramahdollisuuksistamme ja antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa kasvuasi finanssialan kirkkaimmaksi tähdeksi.

 

Arkkitehtuuri- ja Teknologiaratkaisut -osastolla on keskeinen rooli ryhmän ICT-strategioiden läpiviennissä, ja työskentelemme laajasti eri sidosryhmien kanssa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Meillä on vahva näkemys siitä, mihin olemme menossa ja into kehittää asioita ketterästi. Työskentelemme luottamuksen ilmapiirissä, jossa toisten osaamista ja mielipiteitä kuullaan ja niitä myös arvostetaan. Työkavereiksesi saat joukon asioita eteenpäin puskevia ammattilaisia, joilla on vahva tekemisen meininki. Voit tutustua tarkemmin arkeemme ja projekteihimme www.op-ura.fi.

 

 

Tästä eteenpäin

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Sami Luokkamäki, 050 534 3489 kertoo sinulle mielellään lisää 11.9. klo 10-11, 14.9. klo 8-10 ja 19.9. klo 8-10. Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse Samille sami.luokkamaki(at)op.fi

 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 1.10.2017 mennessä oheisen linkin ja Careers-sivujemme kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

 

Siirry hakemaan

 

Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Vallilassa. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään Suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja lisäksi henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 
muut avoimet työpaikkamme

Helsinki, Vallila
Palvelupäällikkö, palvelukanavien tuki

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Prosessipäällikkö, IT-palvelunhallinta

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Tiimipäällikkö/Pääarkkitehti, arkkitehtuurin kehittäminen ja riippuvuuksien hallinta

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Projektipäällikkö, käyttö- ja tietoliikennepalvelut

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kehityspäällikkö, Big Data

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Tiimipäällikkö, asiantuntijapalvelut

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Projektipäällikkö, Pankin sovellukset ja palvelut

Lue lisää

Helsinki, Vallila
BI-asiantuntija/BI-kehityspäällikkö

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kehityspäällikkö, sisäisten palvelujen kehittäminen

Lue lisää