Ratkaisuarkkitehti, Palvelukanavat
Oulu   haku päättyy 31.01.2018

 

Vaikka asiakkaidemme arjen perustarpeet eivät ole muuttuneet, toimialaamme ja toimintatapojamme ravistellaan useasta suunnasta. Toiset kutsuvat sitä digitalisaatioksi, me puhumme mahdollisuudesta – mahdollisuudesta parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta heitä kuuntelemalla ja toimintaamme kehittämällä. Haemme nyt Liiketoiminnan Arkkitehtuurituki -yksikön Palvelukanavat -tiimiin Ouluun ratkaisuarkkitehtiä.

 

Osastomme tavoitteena on huolehtia ryhmätasoisesta järjestelmäarkkitehtuurista modernisti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Haluamme jatkuvasti kokeilla uusia tapoja tehdä ja toimimme kehityksen kärjessä. Pankkimaailman kankeat systeemit saavat meillä täyden pölytyksen, ja tuomme ketterällä ja ratkaisukeskeisellä meiningillä pilvipalvelut, API-rajapinnat, hybridipilvet sekä robotit helpottamaan ja vauhdittamaan asiakkaidemme arkea.

 

Vastuualueeseesi kuuluvat OPn henkilöasiakkaille suunnattujen verkko- ja mobiilipalveluiden (esim. Op.fi, OP-mobiili) arkkitehtuuri ja teknologiat. Tärkeimmät tehtäväsi kattavat arkkitehtuurin tiekartan ylläpitämisen sekä arkkitehtuuriohjauksen ja -hyväksyntöjen toteutumisen kehityskohteissa. Tehtävässäsi vastaat alueellesi tuotettavista arkkitehtuuriratkaisuista ja niiden suunnittelusta; osallistut korkean tason vaatimusten määrittelyyn, varmistat arkkitehtuurin toteutuskelpoisuuden sekä määrittelet ratkaisuille niiden tahtotilan. Toimenkuvaasi kuuluu myös alueesi teknologiakehityksen, trendien ja kilpailijatilanteen seuraaminen. Tuet osaltasi tämän alueen strategian määrittämistä.

 

Oikean osaajan tuntomerkit

 

Olet etsimämme osaaja, jos olet ehtinyt kerryttää urasi aikana vahvan teknologisen ymmärryksen mobiili- sekä web-alueiden arkkitehtuuriratkaisuista. Ymmärrät, miten perinteiset järjestelmät integroidaan osaksi modernia käyttäjäystävällistä käyttökokemusta. Osaat ohjata kehitystiimejä teknologiaratkaisujen osalta sekä toimia teknologiavastuussa teknologiahankintaprojekteissa. Kykenet toimimaan sujuvasti sekä liiketoiminnan että tuotekehityksen tiimien kanssa, keskustellen uskottavasti molempien kielellä.

 

Aikaisempi työtaustasi on valmistanut sinua toimimaan ketterän kehityksen organisaatiossa ja yhteistyökyvyilläsi saat eri sidosryhmät ja tiimisi jäsenet puhaltamaan yhteen hiileen kohti yhteisiä tavoitteita. Kuten tuleva tiimisikin, olet jämäkkä kovan luokan tekijä, jolla on kuitenkin aina huumorin pilkahdus silmäkulmassa. Kaikkea tekemistämme ohjaa OPn arvojen mukainen toimiminen eli vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen, mikä toivottavasti puhuttelee myös sinua.

 

Sanavarastoosi kuuluvat yksi tai useampi seuraavista:

 

Android, iOS, Windows 10, mobile web, multichannel, omnichannel, front-end architecture, MVC, CMS, JavaScript frameworks, CSS, JSON, XML, API, REST, micro services, CDN, Java, Spring Boot, IBM DB2, MongoDB.

 

Muutoksen tekijät

 

Finanssiala muuttuu rytinällä, ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme investoimassa 2 miljardia kehitykseen ja digitalisoitumiseen, ja sitä myötä kehittämisen ja teknologioiden parissa meillä työskentelee jo yli 900 henkilöä kasvun vain kiihtyessä. Tämä tehtävä on vain yksi monista uramahdollisuuksistamme ja antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa kasvuasi finanssialan kirkkaimmaksi tähdeksi.

 

Työssäsi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa finanssialan transformaation keskellä, miten OPn uudet palvelut tarjoillaan asiakkaillemme. Olemme murroksen keskellä ja haluamme sinut liittymään tiimiimme eturivin paikalle.

 

Tulet kahdeksanhenkiseen palvelukanavien arkkitehtuurituen tiimiin, jossa pääset hyppäämään henkilökanavien ratkaisuarkkitehdin saappaisiin. Voit tutustua tarkemmin arkeemme ja projekteihimme www.op-ura.fi.

 

Tästä eteenpäin

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Ilpo Karjalainen puh. 040 5432 609 kertoo sinulle mielellään lisää. Voit myös lähettää Ilpolle kysymyksesi sähköpostitse ilpo.karjalainen(at)op.fi.

 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 31.1.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

 

Siirry hakemaan

 

Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Oulussa. Muu tiimi on kovasti innostunut tästä rekrytoinnista ja toivoisi sinun aloittavan mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 
muut avoimet työpaikkamme

Helsinki, Vallila
Lean Program Manager (Agile software development)

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Ohjelmistokehittäjä, ohjelmistorobotiikka

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Junior Kehityspäällikkö, Yritysasiakkaiden vahinkovakuuttaminen

Lue lisää

Helsinki, Oulu
Ohjelmistokehittäjiä | OP Design & Software

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kaksi laskenta-asiantuntijaa

Lue lisää

Helsinki
Asiantuntija, analytiikka

Lue lisää

Oulu
Ratkaisuarkkitehti, Palvelukanavat

Lue lisää

Helsinki, Oulu
Toimialuearkkitehti, Itsepalvelukanavat

Lue lisää