Ratkaisuarkkitehti, Digikyvykkyydet
Helsinki, Vallila   haku päättyy 23.03.2018

 

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita monialaisessa, uutta luovassa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on yli 900 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

 

Vaikka asiakkaidemme arjen perustarpeet eivät ole muuttuneet, toimialaamme ja toimintatapojamme ravistellaan useasta suunnasta. Toiset kutsuvat sitä digitalisaatioksi, me puhumme mahdollisuudesta – mahdollisuudesta parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta heitä kuuntelemalla ja toimintaamme kehittämällä. Haemme nyt Liiketoiminnan Arkkitehtuurituki -yksikköön ratkaisuarkkitehtiä Vallilan toimipisteellemme.

 

Sinun roolisi

 

Vastuullesi kuuluu OPn Palvelukanavien digikyvykkyyksien arkkitehtuurin kehittäminen ja johtaminen erityisesti tunnistautumiseen liittyen (tunnistusvälineiden siirto uudelle alustalle, prosessien uusiminen vaiheittain).

 

Tärkeimmät tehtäväsi kattavat arkkitehtuurin tiekartan ylläpitämisen sekä arkkitehtuuriohjauksen ja -hyväksyntöjen toteutumisen kehityskohteissa. Tehtäviisi kuuluu arkkitehtuuriratkaisujen tuottaminen alueellesi ja toteutuksen suunnittelu. Lisäksi osallistut korkean tason vaatimusten määrittelyyn sekä varmistat arkkitehtuurin toteutuskelpoisuuden. Toimenkuvaasi kuuluu myös alueesi teknologiakehityksen, trendien ja kilpailijatilanteen seuraaminen. Tuet osaltasi tämän alueen strategian määrittämistä.

 

Näillä eväillä menestyt

 

Sinulla on erityisesti tunnistautumiseen ja tunnistusvälineisiin (IDM, IAM) liittyvää osaamista. Tunnet integraatiotekniikat alustojen ja ratkaisujen välillä ja osaat ohjata kehitystiimejä teknologiaratkaisujen osalta sekä toimia teknologiavastuussa teknologiahankintaprojekteissa. Kykenet toimimaan sujuvasti sekä liiketoiminnan että tuotekehityksen tiimien kanssa, keskustellen uskottavasti molempien kielellä.

 

Vuorovaikutus- ja organisointitaitosi ovat erinomaiset. Kykenet fasilitoimaan tarvittavat prosessit suunnittelusta toteutukseen ja tukemaan liiketoimintaa palveluiden kehittämisessä. Pystyt viemään montaa prosessia eteenpäin samanaikaisesti ja priorisointikykysi on erinomainen. Sinulla on ymmärrys, miten hanke viedään läpi menestyksekkäästi tuotantoon saakka.

 

Prosessilähtöinen ja analyyttinen ajattelutapa auttaa tehtävässä parhaisiin lopputuloksiin ja ajoittain dokumentoinnissa saat myös olla pilkunviilaaja. Ratkaisuja etsimme kuitenkin rivakasti, ja toivomme että tunnistat tilanteet, milloin tehokas eteneminen on paikallaan.

 

Sanavarastoosi kuuluvat yksi tai useampi seuraavista: IDM, IAM, LDAP, ISAM, OAuth, OpenID Connect, multichannel, omnichannel, front-end architecture, JSON, XML, API security, REST, micro services, Java, Spring.

 

Tartu mahdollisuuteen

 

Vaikka raamimme ovat isot ja kehittämisen mittakaava suuri, pääset työskentelemään edistyksellisessä, ketterässä ja kehitysmyönteisessä talossa. Olemme jo onnistuneesti tehneet isoja muutoksia organisaatiossamme ja tarjoomassamme, mutta tekemistä riittää vielä myös sinulle. Tulet toiminnan keskiöön, missä kohtaavat asiakkaidemme odotukset, vahva liiketoimintaymmärrys sekä laaja ohjelmisto- ja prosessikehitysosaaminen.

 

Meistä on hienoa, että käytännössä kaikki suunnittelemamme asiat konkretisoituvat ja näkyvät työntekijöidemme tai asiakkaidemme arjessa. Etkä voi olla huomaamatta, miten onnistumisiamme vauhdittavat laaja osaamisen diversiteetti sekä huima into saada aikaan jotain merkittävää.

 

Liiketoiminnan Arkkitehtuurituki -yksikkömme koostuu raudanlujista ammattilaisista, ja saat sekä tiimin että esimiehen täyden tuen taaksesi. Tiimimme mukana pääset mukaan kansainväliseen toimintaan nopeatempoisessa ja dynaamisessa ilmapiirissä.

 

Arki meillä on työntäyteistä mutta hauskaa ja innostavaa. Toivottavasti myös sinä olet laillamme vahvat ihmissuhdetaidot omaava, positiivisen kautta asioihin ja haasteisiin tarttuva uudistaja. Voit tutustua tarkemmin arkeemme ja projekteihimme www.op-ura.fi.

 

Tästä eteenpäin

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Ilpo Karjalainen p. 040 5432 609 kertoo sinulle mielellään lisää. Voit myös lähettää Ilpolle kysymyksesi sähköpostitse ilpo.karjalainen(at)op.fi. Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 23.3.2018 mennessä rekryjärjestelmämme kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

 

Siirry hakemaan

 

Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Vallilassa. Muu tiimi on kovasti innostunut tästä rekrytoinnista ja toivoisi sinun aloittavan mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 
muut avoimet työpaikkamme

Helsinki, Vallila
Ratkaisuarkkitehti, Digikyvykkyydet

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Tekninen tuotepäällikkö, digianalytiikka

Lue lisää