Ratkaisuarkkitehti | BI, analytiikka ja raportointi
Helsinki, Vallila   haku päättyy 22.01.2018

 

Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on eturintamassa viemässä eteenpäin OPn historian suurinta muutosta. Ravistelemme vanhoja toimintamalleja ja synnytämme uusia, asiakkaan arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita. Olemme tänään melkein 1000 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan koti, ja kasvatamme jatkuvasti kyvykkyyttämme viedä merkittäviä muutoksia läpi koko organisaatiomme. Emme uudista ainoastaan palvelutarjontaamme, vaan myös toiminta- ja palvelumallejamme. Kaikki tämä tapahtuu ketterin menetelmin asiakkaat keskiöön nostaen.

 

Haemme nyt Arkkitehtuuri ja Teknologiat -osastolle ratkaisuarkkitehtia.

 

Ratkaisuarkkitehtina vastaat tietovarastointiin, analysointiin, raportointiin ja tiedon jalostukseen liittyvien teknologia- ja informaatioarkkitehtuuriratkaisujen kehittämisestä liiketoiminnan ja kehitysprojektien vaatimuksiin. Vastaat myös ratkaisun kannalta keskeisissä rooleissa olevien henkilöiden osallistamisesta työhön ja heidän ohjaamisestaan.

 

Ratkaisuarkkitehtina johdat ja valvot arkkitehtuuriratkaisujen tekemistä kehitystyössä, SAFe-junissa ja hankkeissa. Avustat toimialuearkkitehteja portfolioiden/hankkeiden priorisoinnissa ja suunnittelussa, määrität ratkaisuarkkitehtuurityön esiin nostamia vaatimuksia toimialuearkkitehtuurille, sekä osallistut arkkitehtuurimenetelmien ja arkkitehtuuritoiminnan kehittämiseen. Tehtävänäsi on muuntaa liiketoimintatavoitteet arkkitehtuurivaatimuksiksi; vastaat liiketoimintavaatimusten keräämisestä ja muuntamisesta ratkaisuarkkitehtuurien vaatimuksiksi. Seuraat luonnollisesti myös toimialan kehitystä.

 

Oikean osaajan tuntomerkit

 

Olet kerännyt kattavan työkokemuksen aihealueelta: sinulla on tietoratkaisujen kehittämis- ja suunnittelutausta sekä kokemusta isojen organisaatioiden ratkaisuista.

 

Olet tottunut keräämään ympärillesi asioiden ratkaisemiseen ja toimeenpanoon tarvittavat asiantuntijat ja uskallat ottaa vastuun päätöksistäsi. Luotat osaamiseesi, johdat muutosta ja inspiroit muutkin kokeilemaan uusia ratkaisuja. Erinomaiset vuorovaikutustaitosi ja argumentointikykysi auttavat sinua myymään ideoita ja kehitysmahdollisuuksia vakuuttavasti OPn sisällä. Näin ollen viestitkin sujuvasti suomeksi sekä englanniksi.

 

Kaikkea tekemistämme ohjaa OPn arvojen mukainen toimiminen eli vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen, mikä toivottavasti innostaa myös sinua.

 

Sanavarastostasi löytyy mm. tällaisia termejä: DataStage, Db2, Teradata, SAS, MSSQL, AzureDataLakeStore, Redshift, SAS, SSIS, Tableau, API, REST, SAFe, ML, DataMining, MDM, IBM CDC, PowerBI, MongoDB, R, PostgreSQL.

 

Muutoksen tekijät

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada vaikuttaa vahvasti ja merkityksellisesti toimintaamme sekä nyt että tulevaisuudessa. Innostus ja tekemisen meininki ovat aistittavissa välittömässä ilmapiirissämme, ja itsenäisistä rooleista huolimatta tiedämme, että vain yhdessä tekemällä saavutamme halutut tulokset.

 

Työskentelemme pääosin Helsingin Vallilasta käsin. Toivomme myös sinun olevan aina tarvittaessa paikan päällä, vaikka käytämmekin virtuaalisia työtiloja ja työskentelemme myös etänä. Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva Vallilan kortteli tarjoaa työn tekemiselle upeat puitteet. OPlaisena tulet myös saamaan monialaisen palveluyrityksemme edut sekä tukemme osaamisesi ja urasi kehittämiseen.

 

Lisää tietoa meistä, arjestamme ja projekteistamme löydät täältä sekä osoitteesta www.op-ura.fi.

 

Tästä eteenpäin

 

Hae tehtävää rekryjärjestelmämme  kautta viimeistään 22.1.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä suotta jätä hakemista viimeiseen päivään. Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa Arto Nuutila. Arton tavoitat 2.1.18 klo 11-12, 11.1.18 klo 13-15 ja 19.1.18 klo 13-15  numerosta +358 400 622 550.

 

Siirry hakemaan

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 
muut avoimet työpaikkamme

Helsinki, Vallila
Design PMO

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Yksikönpäällikkö, Terveyden- ja hyvinvoinnin palvelu- ja ohjelmistokehittäminen

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Ratkaisuarkkitehti | BI, analytiikka ja raportointi

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Digivakuuttamisen kehityspäällikkö, tuoteomistaja (product owner)

Lue lisää

Oulu
Ratkaisuarkkitehti, Palvelukanavat

Lue lisää

Helsinki, Oulu
Toimialuearkkitehti, Itsepalvelukanavat

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Asiantuntija, tiedonhallinta

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kehityspäällikkö, Henkilöasiakkaiden vakuuttaminen

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Projektipäällikkö, Delivery Lead

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Service Design Lead

Lue lisää