Prosessipäällikkö, IT-palvelunhallinta
Helsinki, Vallila   haku päättyy 24.09.2017

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

Vaikka asiakkaidemme arjen perustarpeet eivät ole muuttuneet, toimialaamme ja toimintatapojamme ravistellaan useasta suunnasta. Toiset kutsuvat sitä digitalisaatioksi, me puhumme mahdollisuudesta parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta heitä kuuntelemalla ja toimintaamme kehittämällä. Haemme nyt Palvelunhallinta ja -tuki yksikköömme prosessipäällikköä IT-palvelunhallinnan prosessialueelle määräaikaiseen työsuhteeseen syyskuuhun 2018 saakka.

 

IT-palvelunhallinnan prosessipäällikkö vastaa sekä prosessien kehittämisestä, jalkauttamisesta että operatiivisista käytännöistä. Haemme prosessipäällikköä, jolla on osaamista mm. häiriön-, ongelman- ja muutoksenhallinnasta sekä jakeluiden ja käyttöönottojen hallinnasta.  Prosessipäällikkö toimii monien sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa mukaan lukien yhteistyö liiketoiminnan ja toimittajien kanssa.

 

Sinusta

 

Sinulla on kokemusta ITSM-prosessikehittämisestä ja -johtamisesta. Ymmärrät palvelunhallinnan käytännöt ja ITIL sekä SIAM ovat sinulle tuttuja termejä käytäntöineen. Sinulla on hyvä ymmärrys siitä, miten IT-palvelut liittyvät liiketoimintapalveluihin ja miten IT:n sekä liiketoiminnan yhteispeli toimii. Omaat osaamista palvelunhallintatyökaluista sekä raportoinnista ja niiden hyödyntämisestä. Analyyttisena henkilönä ymmärrät ja pystyt kuvaamaan asioita konseptuaalisella tasolla. Pystyt viemään asioita tehokkaasti toimeen ja omaat näyttöjä toimintatapojen jalkauttamisesta monitoimittajaympäristössä.

 

Muutoksen tekijät

 

Finanssiala muuttuu rytinällä, ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Investoimme vuodessa 400 miljoona kehitykseen ja digitalisoitumiseen, ja sitä myötä kehittämisen ja teknologioiden parissa meillä työskentelee jo 800 OPn työntekijää kasvun vain kiihtyessä. Tämä tehtävä on vain yksi monista uramahdollisuuksistamme ja antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa kasvuasi finanssialan kirkkaimmaksi tähdeksi. Tässä tehtävässä pääset todella vahvasti vaikuttamaan työympäristöösi. Osastollamme meitä kaikkia yhdistää vauhdikas tekemisen meininki, ja tapaamme toisiamme Vallilassa sparraillen ja työtä paiskien. Voit tutustua tarkemmin arkeemme ja projekteihimme osoitteessa www.op-ura.fi.

 

Tästä eteenpäin

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Kati Biström puh. 040 5677 586 kertoo sinulle mielellään lisää 7.9. klo 13-14, 15.9. klo 15-16 ja 20.9. klo 10-11. Voit hakea tehtävään 24.9.2017 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi oheisen OP Ura -sivuston kautta. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

 

Siirry hakemaan

 

Tämä tehtävä on määräaikainen ja tulet työskentelemään toimistollamme Vallilassa. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään suppea turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveystarkastus.

 
muut avoimet työpaikkamme

Helsinki, Vallila
Palvelupäällikkö, palvelukanavien tuki

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Prosessipäällikkö, IT-palvelunhallinta

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Tiimipäällikkö/Pääarkkitehti, arkkitehtuurin kehittäminen ja riippuvuuksien hallinta

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Projektipäällikkö, käyttö- ja tietoliikennepalvelut

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kehityspäällikkö, Big Data

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Tiimipäällikkö, asiantuntijapalvelut

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Projektipäällikkö, Pankin sovellukset ja palvelut

Lue lisää

Helsinki, Vallila
BI-asiantuntija/BI-kehityspäällikkö

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kehityspäällikkö, sisäisten palvelujen kehittäminen

Lue lisää