Projektipäällikkö, käyttö- ja tietoliikennepalvelut
Helsinki, Vallila   haku päättyy 01.10.2017

 

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita monialaisessa, uutta luovassa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on 800 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

 

Jatkuvat palvelut -osastolla Helsingissä tulet työskentelemään huippuluokan asiakaskokemuksemme alkulähteellä. Vaikka osastomme tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa palveluidemme häiriötön ja laadukas toiminta, digitalisaation myötä myös sinun katseesi tulee olemaan tiukasti tulevassa. Palvelutuotantomme laajentuessa ja liittyessämme uusiin ekosysteemeihin tunnistat kehityskohteita, ideoit uusia lähtöjä tai muotoilet työskentelyämme ja tarjoamiamme palveluita. Teet työtä vaikuttavassa roolissa ennennäkemättömän uudistushaluisen ja asiakaskokemuksen kehittämistä korostavan strategiamme toteutumisessa. Onnistumisemme viitoittaa tietä OPn menestymiselle.

 

 

Tehtävästä

 

Projektipäällikkönä vastaat OPn ICT-infran kehittämis- ja muutoshankkeiden johtamisesta aina suunnittelusta tuotannon varmistamiseen. Olet mukana suunnittelemassa ja ajoittamassa muutosta sekä varmistamassa muutoshallinnan sujuvuuden ja palveluiden toimivuuden. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä OPn palvelutuotannon ja viestinnän kanssa sekä OPn kumppaneiden kanssa varmistaen riittävän toimittajaohjauksen.

 

 

Tartu mahdollisuuteen

 

Vaikka raamimme ovat isot ja kehittämisen mittakaava suuri, pääset työskentelemään edistyksellisessä, ketterässä ja kehitysmyönteisessä talossa. Olemme jo onnistuneesti tehneet isoja muutoksia organisaatiossamme ja tarjoomassamme mutta tekemistä riittää vielä myös sinulle. Tulet toiminnan keskiöön, missä yhdistyvät asiakkaidemme odotukset, vahva liiketoimintaymmärrys sekä laaja ohjelmistokehitysosaaminen.

 

Meidän kanssamme sinun on mahdollista saada näkyvää aikaan. Rinnallasi tulevaa suunnittelee ja haasteita taklaa 120 sparraavaa työkaveria, jotka ovat aina valmiita kuuntelemaan ja venymään puolestasi sen ekstra metrin. Tulet saamaan työllesi tarvittavat resurssit, ja osa-optimoinnin sijaan voit keskittyä pitkäjänteiseen ja visionääriseen kehittämiseen sekä laadunvarmistamiseen. Saat työskennellä yhteisössä, jossa dialogi on avointa sekä toiminta johdonmukaista ja läpinäkyvää. Koska matkaa on vielä jäljellä ja panostamme kehittämiseen laajalla rintamalla, pystymme tarjoamaan omalle kehittymisellesi ja urallesi vaihtoehtoisia polkuja.

 

 

Menestymisen avaimet

 

Olet projektihallinnan ammattilainen, mutta ymmärrät myös syvällisesti ICT-infraa. Sinulla on projektikokemusta sekä substanssiosaamista vaativista palvelin-, varusohjelmisto- ja tietoliikenneympäristöistä. Pystyt viemään samanaikaisesti useampaa projektia eteenpäin.

 

Teet yhteistyötä laajan sidosryhmän kanssa, joten neuvottelutaidot ja kyky perustella asioita tulevat tässä työssä tarpeeseen. Myös rohkeus tarvittaessa haastaa ja tehdä itsenäisiä päätöksiä auttavat sinua tehtävässä menestymisessä. Omaat pitkäjänteisen toimintatavan tehdä asioita. Kansainvälisyys on arkeamme, joten haastelet ja tuotat sisältöä sekä suomeksi että englanniksi.

 

Pystymme kirkkain silmin sanomaan, että päätöksissämme ja arjessamme näkyvät OPn arvot: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Toivottavasti nämä ovat myös sinulle tärkeitä asioita. Jos haluat tarkemmin tutustua arkeemme ja projekteihimme, käy katsomassa www.op-ura.fi.

 

 

Tästä eteenpäin

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Kari Katainen p. 050 551 3465 kertoo sinulle mielellään lisää 12.9. klo 8-9 ja 20.9. klo 16-17. Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse kari.katainen(at)op.fi. Voit hakea tehtävään 1.10.2017 mennessä siirtymällä alla olevan linkin kautta Careers-sivuillemme ja kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

 

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä. Kaikkiin hakijoihin olemme yhteydessä viimeistään viikko haun päätyttyä.

 

Siirry hakemaan

 

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 
muut avoimet työpaikkamme

Helsinki, Vallila
Palvelupäällikkö, palvelukanavien tuki

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Prosessipäällikkö, IT-palvelunhallinta

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Tiimipäällikkö/Pääarkkitehti, arkkitehtuurin kehittäminen ja riippuvuuksien hallinta

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Projektipäällikkö, käyttö- ja tietoliikennepalvelut

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kehityspäällikkö, Big Data

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Tiimipäällikkö, asiantuntijapalvelut

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Projektipäällikkö, Pankin sovellukset ja palvelut

Lue lisää

Helsinki, Vallila
BI-asiantuntija/BI-kehityspäällikkö

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kehityspäällikkö, sisäisten palvelujen kehittäminen

Lue lisää