Projektipäällikkö, Delivery Lead
Helsinki, Vallila   haku päättyy 05.02.2018

 

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita monialaisessa, uutta luovassa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on 900 palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

 

Haemme nyt maksamisen transformaatioon tilipohjaisen maksamisen kokonaisuudistushankkeeseen kokenutta projektipäällikköä, joka pystyy toimimaan menestyksellisesti liiketoiminnan ja IT-asiantuntijoiden kanssa kansainvälisessä monitoimijaympäristössä.

 

Toimit projektipäällikkönä liiketoiminnan ja IT-kehityksen rajapinnassa, jossa olet mukana hankkeen ydintiimissä vastuullasi liiketoiminnan ja IT-toteutusten johtaminen tavoitteiden mukaisesti. Työssäsi korostuvat rautainen projektijohtamisosaaminen, sidosryhmäyhteistyö sekä kyky saada aikaan tuloksia. Työtehtävissäsi sinua tukee projekti- ja muutosjohtamisen tiimi, mutta toimit myös luontevasti itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

 

Oikean osaajan tuntomerkit

 

Olet kokenut projektipäällikkö, jolla on jo useamman vuoden kokemus ja näyttöjä erinomaisista tuloksista erilaisista projektijohtamisen tehtävistä. Olet johtanut menestyksekkäästi sekä liiketoimintaprojekteja että järjestelmäkehitysprojekteja. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä uusien prosessien ja toimintamallien menestyksellisestä käyttöönotosta ja liiketoiminnallisten lanseerausten tekemisestä.

 

Monitoimittajaympäristössä työskentely on sinulle luontevaa, olivatpa kumppanimme sitten Suomesta tai täysin toiselta mantereelta. Valmispakettiohjelmistojen ja räätälöityjen ohjelmistojen toteutukset ovat sinulle tuttuja. Ymmärrät myös toimintakriittisten järjestelmien toteutusten erityispiirteet. Myöskään pankkitoiminta tai palveluliiketoiminta ei ole sinulle täysin vierasta tai ainakin sinulla on palava kiinnostus kartuttaa oppia siltä saralta.

 

Pystyt hoitamaan niin hallintoa kuin ihmisten johtamista. Verkostoidut itsevarmasti ja viestit vakuuttavasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Olet tottunut tiivistahtiseen työhön ja toimit rohkeasti myös pienessä epävarmuudessa – kyseenalaistat ratkaisukeskeisesti ja mietit vaihtoehtoja myös sen kuuluisan laatikon ulkopuolelta. Hallitset myös suvereenisti erilaiset menetelmät, niin vesiputouksen kuin SAFen ja osaat hyödyntää ja soveltaa menetelmien parhaat puolet.

 

Muutoksen tekijät

 

Finanssiala muuttuu rytinällä, ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme investoimassa 2 miljardia kehitykseen ja digitalisoitumiseen, ja sitä myötä kehittämisen ja teknologioiden parissa meillä työskentelee jo yli 900 henkilöä kasvun vain kiihtyessä. Tämä tehtävä on vain yksi monista uramahdollisuuksistamme ja antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa kasvuasi finanssialan kirkkaimmaksi tähdeksi.

 

Projektipäälliköiden ja muutosammattilaisten tiimimme on vielä rakentumassa. Haemme lisää freesiä näkemystä omaavia projektipäälliköitä – tavoitevahvuutemme tiimissä on noin 15 henkeä. Kanssamme sinulle on mahdollisuus päästä toteuttamaan maksamisen transformaatiota ja uudistamaan toimintaamme kohti parempaa asiakaskokemusta. Voit tutustua tarkemmin arkeemme ja projekteihimme www.op-ura.fi.

 

Tästä eteenpäin

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, tehtävän esimies Mika Heikkinen puh. 050 553 9987, kertoo sinulle mielellään lisää 17.1. klo 9-10 ja 24.1. klo 9-10. Voit myös laittaa Mikalle sähköpostia mika.heikkinen(at)op.fi.

 

Voit hakea tehtävään 05.02.2018 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi rekryjärjestelmämme kautta. Hakemuksia käsittelemme jo ennen hakemusajan loppua. Kannattaa siis hakea mahdollisimman nopeasti.

 

Siirry hakemaan

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 
muut avoimet työpaikkamme

Helsinki, Vallila
Design PMO

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Yksikönpäällikkö, Terveyden- ja hyvinvoinnin palvelu- ja ohjelmistokehittäminen

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Ratkaisuarkkitehti | BI, analytiikka ja raportointi

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Digivakuuttamisen kehityspäällikkö, tuoteomistaja (product owner)

Lue lisää

Oulu
Ratkaisuarkkitehti, Palvelukanavat

Lue lisää

Helsinki, Oulu
Toimialuearkkitehti, Itsepalvelukanavat

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Asiantuntija, tiedonhallinta

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kehityspäällikkö, Henkilöasiakkaiden vakuuttaminen

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Projektipäällikkö, Delivery Lead

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Service Design Lead

Lue lisää