Palvelupäällikkö, palvelukanavien tuki
Helsinki, Vallila   haku päättyy 24.09.2017

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

 

Vaikka asiakkaidemme arjen perustarpeet eivät ole muuttuneet, toimialaamme ja toimintatapojamme ravistellaan useasta suunnasta. Toiset kutsuvat sitä digitalisaatioksi, me puhumme mahdollisuudesta – mahdollisuudesta parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta heitä kuuntelemalla ja toimintaamme kehittämällä. Haemme nyt Jatkuvat Palvelut -osastollemme, Palvelukanavien tuki -tiimiin Helsinkiin palvelupäällikköä vastaamaan tuotteiden ja prosessien jatkuvasta palvelusta.

 

Palvelukanavien palvelupäällikkönä on vastata Jatkuvat Palvelut -osastolla valmiiden tuotteiden palveluprosesseista, niiden laadukkuudesta, tuotekustannuksien hallinnasta sekä häiriötilanteiden asiakasvaikutusten johtamisesta. Pyrimme aktiivisesti parantamaan toimintavarmuutta, sillä häiriötön toiminta on ehdoton tavoitteemme.

 

Tehtävässä ymmärrytät kehitysorganisaatioita oman tuotealueesi järjestelmien ja prosessien tarpeista ja mahdollisuuksista osallistuen kehittämisen priorisointiin jatkuvien palveluiden edustajana. Työssä tulet tarjoamaan asiakaspalvelutiimille tarvittaessa oman tuotealueesi 3. ja 4. tason tukea. Lisäksi vastaat omaan vastuualueeseesi liittyvistä ohjeistuksista.

 

 

Oikean osaajan tuntomerkit

 

Sinulla on jo aiempaa kokemusta palvelutuotannosta ja palvelunhallinnasta ja oletkin nyt valmis ottamaan tehtävän haltuun rautaisella päättäväisyydellä ja positiivisella asenteella. Työskentelet aidosti asiakaslähtöisesti, mutta myös sen liiketoiminnan näkökulman huomioiden. Sinulla on silmää kehityspaikoille ja rohkeutta tuoda esiin ammatillinen mielipiteesi.

 

Pääset työskentelemään sekä verkostoitumaan monen eri sidosryhmän kanssa, joten viestintä- ja kommunikointitaitosi tulee olla erinomaisella tasolla niin suomeksi kuin englanniksi. Asenne ratkaisee, mutta erityisen ilahtuneita olemme, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta rahoitusalan palveluista ja tunnet ITIL-käytännöt jo entuudestaan.

 

 

Muutoksen tekijät

 

Finanssiala muuttuu rytinällä, ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme investoimassa 2 miljardia kehitykseen ja digitalisoitumiseen, ja sitä myötä kehittämisen ja teknologioiden parissa meillä työskentelee jo 800 henkilöä kasvun vain kiihtyessä. Tämä tehtävä on vain yksi monista uramahdollisuuksistamme ja antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa kasvuasi finanssialan kirkkaimmaksi tähdeksi. Tehtävässä pääset mukaan teknologiakehittämisen sisäpiiriin ja tulevaisuudessa urapolullasi OPlla on useita vaihtoehtoja kannuksesi tässä tehtävässä hankittuasi.

 

Tehtävässä sinulla on ammattiorganisaation laaja tuki sekä mieletön mahdollisuus päästä oppimaan uutta ja rakentamaan uusia palvelumalleja. Pääset mukaan Suomessa digitalisaatiota johtavan finanssialan toimijan matkaan, sekä olemaan osana muutoksen tekijöitä. Meitä kaikkia Jatkuvien Palveluiden -osastolla yhdistää vauhdikas tekemisen meininki ja tapaamme toisiamme Vallilassa sparraillen ja työtä paiskien. Palvelukanavat-tiimimme on noin kymmenen hengen asiantuntijaporukka – viemme yhteisten sovellusten toimintavarmuuden uudelle tasolle! Voit tutustua tarkemmin arkeemme ja projekteihimme www.op-ura.fi.

 

 

Tästä eteenpäin

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Anne Mähönen puh. 050 3806485 kertoo sinulle mielellään lisää 8.9. klo 09-11 ja 11.9. klo 15-16. Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse anne.mahonen(at)op.fi.

 

Voit hakea tehtävään 24.9.2017 mennessä siirtymällä alla olevasta linkistä OPn uramahdollisuudet -sivustolle ja kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi hakemuksessasi.

 

Siirry hakemaan

 

Työpaikkasi sijaitsee Helsingin Vallilan toimipisteessä mutta sinulla on myös mahdollisuus tehdä joustavasti etätyötä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 
muut avoimet työpaikkamme

Helsinki, Vallila
Palvelupäällikkö, palvelukanavien tuki

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Prosessipäällikkö, IT-palvelunhallinta

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Tiimipäällikkö/Pääarkkitehti, arkkitehtuurin kehittäminen ja riippuvuuksien hallinta

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Projektipäällikkö, käyttö- ja tietoliikennepalvelut

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kehityspäällikkö, Big Data

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Tiimipäällikkö, asiantuntijapalvelut

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Projektipäällikkö, Pankin sovellukset ja palvelut

Lue lisää

Helsinki, Vallila
BI-asiantuntija/BI-kehityspäällikkö

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kehityspäällikkö, sisäisten palvelujen kehittäminen

Lue lisää