Ohjelmistokehittäjiä | OP Design & Software
Helsinki, Oulu   haku päättyy 31.12.2017

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla. Ravistelemme vanhoja toimintamalleja ja synnytämme uusia, asiakkaan arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita.

 

Olemme tänään yli 900 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan koti, ja kasvatamme jatkuvasti kyvykkyyttämme viedä merkittäviä muutoksia läpi koko organisaatiomme. Emme uudista ainoastaan palvelutarjontaamme vaan myös tapaamme toimia ja palvella asiakkaitamme. Kaikki tämä tapahtuu ketterin menetelmin asiakkaat keskiöön nostaen.

 

OP Design ja Software -osastomme tavoitteena on olla alamme ihmisille halutuin työpaikka. Tuotamme palveluita liiketoimintamme ja asiakkaidemme tarpeisiin 120 asiantuntijan voimin, ja rekrytoimme edelleen parhaita ohjelmistokehityksen osaajia rakentamaan asiakkaillemme ensiluokkaisia kokemuksia tuottavia sähköisiä palveluita.

 

Ohjelmistokehittäjiä | OP Design & Software

 

Tavoitteenasi on oman osaamisesi kautta muuttaa asiakkaidemme ja liiketoimintamme odotukset ja toiveet ensiluokkaisiksi palveluiksi sekä saumattomiksi käyttökokemuksiksi. Itsenäisesti tai osana tiimiä olet mukana rakentamassa kokonaan uusia palveluita tai jatkokehittämässä jo olemassa olevia. Tavoitteiden ollessa siis korkealla kiinnität huomiota aina toteutuksessa olevan projektin/alueen sekä oman työsi laatuun.

 

Tartu mahdollisuuteen

 

Isoista raameista ja suuresta kehittämisen mittakaavasta huolimatta olemme edistyksellinen, ketterä ja kehitysmyönteinen talo. Olemme jo onnistuneesti tehneet isoja muutoksia organisaatiossamme ja tarjoomassamme mutta tekemistä riittää vielä myös sinulle. Tulet toiminnan keskiöön, missä yhdistyvät asiakkaidemme odotukset, vahva liiketoimintaymmärrys sekä ohjelmistokehitysosaaminen. Meillä on vahvat kortit kädessä, mitä tulee vaikuttamiseen, palveluidemme täydelliseen uudistamiseen ja uusien lähtöjen maaliin saattamiseen. Nämä kortit saat pelattavaksesi.

 

Meidän osastolla on voimakas yhteenkuuluvuuden tunne ja vahva omistajuus tekemistämme asioista. Meille on rakentunut tiiviin yhteistyön kulttuuri, jossa työskennellään tavoitteiden eteen moniosaajatiimeissä tasa-arvoisina tekijöinä ja kehittäjinä – meillä kaikkien on mahdollista vaikuttaa niin toimintaamme kuin tuotoksiimme. Olemme tarttuneet mittaviin teemakokonaisuuksiin, ja meillä kaikilla on halu saada huimia asioita aikaiseksi. Uskomme, että meillä on kyky suoristaa tekemistä ja tehdä ihmiset onnelliseksi niin työssään kuin asiakkaana.

 

Tähän kiinnitämme huomiota

 

Olemme hakemassa joukkoomme kehittäjiä, joilla on hyvä osaaminen ja kokemus modernin ohjelmistokehityksen teknologioista ja työkaluista. Kokemusta ei mitata mielestämme vuosissa vaan kyvyssä tehdä yhdessä laadukasta koodia ja ohjelmistoja. Meille on myös tärkeää, että sovit meidän tiimiin ja tekemisen kulttuuriin.

 

Tässä roolissa meillä toimiminen ja menestyminen edellyttää sinulta myös

 

> ehdottomasti halua oppia uutta ja kehittyä sekä jakaa oppimaasi

> hyvää osaamista ketteristä menetelmistä

> ratkaisukeskeistä, systemaattista ja luovaa työskentelyotetta

> tiimityöskentelytaitojen lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuuottoon.

 

Arki on meillä työntäyteistä mutta hauskaa ja innostavaa. Toivottavasti myös sinä olet laillamme positiivisen kautta asioihin ja haasteisiin tarttuva. Voit tutustua tarkemmin arkeemme ja projekteihimme www.op-ura.fi.

 

Tästä eteenpäin

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Pertti Lehtisaari ja Jukka Merisalo kertovat sinulle mielellään lisää. Pertin tavoitat puh. 050 486 7249. Jukan tavoitat puh. 040 534 4230. Voit myös laittaa Pertille tai Jukalle sähköpostia pertti.lehtisaari@op.fi tai jukka.merisalo@op.fi.

 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään rekryjärjestelmämme kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi kahden viikon välein.

 

Siirry hakemaan

 

Tässä roolissa voit vaihtoehtoisesti työskennellä joko Helsingissä tai Oulussa. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 
muut avoimet työpaikkamme

Helsinki, Vallila
Lean Program Manager (Agile software development)

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Ohjelmistokehittäjä, ohjelmistorobotiikka

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Junior Kehityspäällikkö, Yritysasiakkaiden vahinkovakuuttaminen

Lue lisää

Helsinki, Oulu
Ohjelmistokehittäjiä | OP Design & Software

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kaksi laskenta-asiantuntijaa

Lue lisää

Helsinki
Asiantuntija, analytiikka

Lue lisää

Oulu
Ratkaisuarkkitehti, Palvelukanavat

Lue lisää

Helsinki, Oulu
Toimialuearkkitehti, Itsepalvelukanavat

Lue lisää