Ohjelmistokehittäjä, ohjelmistorobotiikka
Helsinki, Vallila   haku päättyy 15.12.2017

 

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita monialaisessa, uutta luovassa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on yli 900 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

 

Prosessitehokkuus-yksikkömme vastaa OPn prosessikehittämisestä. Meidän innostuksen lähteemme ovat asiakaskokemus ja kustannustehokkuus. Ensisijainen tavoitteemme on asiakaskokemuksen parantaminen lisäämällä nopeutta ja reaaliaikaisuutta prosesseissa mm. ohjelmistorobotiikan keinoin. Saat työkavereiksesi noin neljänkymmenen osaajan tavoiteorientoituneen ja leania tekemistä rakastavan, kasvavan porukan. Tämä on tilaisuutesi tulla mukaan toteuttamaan Euroopan mittakaavassa ennenäkemättömän uudistushaluista strategiaa!

 

Haemme nyt Helsingissä toimivaan Robotiikka -tiimiin ohjelmistokehittäjiä mahdollistamaan skaalautumisen pilvipalveluihin, tekoälyyn, testiautomaation ja prosessiautomaatioon.

 

Sinun roolisi

 

Me OPlla olemme varsin ylpeitä kyvystämme hyödyntää teknologiaa tehostaaksemme palveluprosessiamme ja parantaaksemme asiakaskokemusta. Robotiikan kehittäjänä tulet toimimaan ohjelmistorobotiikan eri kehityshankkeissa teknisenä kehittäjänä tai sen alueen teknisenä omistajana. Tulet olemaan avainasemassa, kun suunnittelemme ja toteutamme uusia teknisiä ratkaisuja ja jatkojalostamme arkkitehtuuria.

 

Tulemme seuraavan vuoden aikana yhdistämään ohjelmistorobotiikan ja kognitiivisen tekoälyn hyödyntämistä, tuomaan uusia työkaluja kuten myös kartoittamaan uusia pilvimahdollisuuksia. Kehittäjänä pääset näkemään oman kädenjälkesi aina tuotantoon asti. Tehtävä on monipuolinen, haastava ja antoisa. Tiimimme ja OPn iso verkosto auttavat oman kiinnostuksesi mukaisessa kehittymisessä.

 

Ohjelmistorobotiikan kehittäjänä tulet osaltasi toteuttamaan automaatioasteen kasvattamista. Kehittäjänä sinun tehtävänäsi on vastata tuloksekkaasta ja laadukkaasta teknisestä toteutuksesta tai arkkitehtuurista. Yhdessä tehty työ huipentuu automatisoituun prosessiin tai sen osaan, jonka olette määritelleet ja toteuttaneet ohjelmistorobotiikkaa, tekoälyä tai näiden kombinaatioita hyödyntämällä.

 

Tartu mahdollisuuteen

 

Vaikka raamimme ovat isot ja kehittämisen mittakaava suuri, pääset työskentelemään edistyksellisessä, ketterässä ja kehitysmyönteisessä talossa. Olemme jo onnistuneesti tehneet isoja muutoksia organisaatiossamme ja tarjoomassamme, mutta tekemistä riittää vielä myös sinulle. Tulet toiminnan keskiöön, missä yhdistyvät asiakkaidemme odotukset, vahva liiketoimintaymmärrys sekä laaja ohjelmisto- ja prosessikehitysosaaminen.

 

Meidän työmme ehdottomana rikkautena on se, että pääsemme työskentelemään läpi koko organisaatiomme. Meistä on hienoa, että käytännössä kaikki suunnittelemamme asiat konkretisoituvat ja näkyvät työntekijöidemme tai asiakkaidemme arjessa. Etkä pysty olla huomaamatta, miten onnistumisiamme vauhdittavat laaja osaamisen diversiteetti sekä huima into saada aikaan jotain merkittävää.

 

Näillä eväillä menestyt

 

Etsimme osaajaa, joka ymmärtää robotiikan ja muiden teknisten mahdollisuuksien hyödyntämisen merkityksen liiketoiminnan digitalisoinnissa. Kokemus jonkin ohjelmistorobotiikkasovelluksen käytöstä, testiautomaatiosta tai pilvipalveluista on eduksesi. Ohjelmointitaustaa sinulla on hyvä olla, esimerkiksi Java, .NET, C# tai Python. Ymmärrät modernin API-vetoisten palveluiden edut ja mitä niiden pyörittäminen verkossa tarkoittaa.  Tarjoamme oppimisväylän ja urapolun joko tuotekehitykseen tai johtavaksi asiantuntijaksi.

 

Sinulta löytyy joko tehtävään soveltuva tekninen koulutus tai vahva näyttö työkokemuksesi kautta saadusta osaamisesta.  Tehtäväkuvaasi voidaan muovata osaamisesi ja taustasi perusteella.

 

Kaikkea tekemistämme ohjaa OPn arvojen mukainen toimiminen eli vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen, mikä toivottavasti puhuttelee myös sinua. Uskomme robotiikan tiimissä siihen, että asiantuntijat ovat oman tehtävänsä parhaita osaajia ja pyrimme toimimaan tehokkaasti Agile- ja Lean-periaatteiden mukaisesti.

 

Arki meillä on työntäyteistä mutta hauskaa ja innostavaa. Toivottavasti myös sinä olet laillamme vahvat ihmissuhdetaidot omaava, positiivisen kautta asioihin ja haasteisiin tarttuva uudistaja. Nyt on hyvä kohta tulla mukaan matkaamme. Voit tutustua tarkemmin arkeemme ja projekteihimme www.op-ura.fi.

 

Tästä eteenpäin

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja kertoo mielellään Antero Immonen puh. 040 594 0490. Voit myös lähettää Anterolle kysymyksesi sähköpostitse antero.immonen(at)op.fi.

 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 15.12.2017 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä.

 

Siirry hakemaan

 

Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Vallilassa tai kotona etätoimistolla. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 
muut avoimet työpaikkamme

Helsinki, Vallila
Lean Program Manager (Agile software development)

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Ohjelmistokehittäjä, ohjelmistorobotiikka

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Junior Kehityspäällikkö, Yritysasiakkaiden vahinkovakuuttaminen

Lue lisää

Helsinki, Oulu
Ohjelmistokehittäjiä | OP Design & Software

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kaksi laskenta-asiantuntijaa

Lue lisää

Helsinki
Asiantuntija, analytiikka

Lue lisää

Oulu
Ratkaisuarkkitehti, Palvelukanavat

Lue lisää

Helsinki, Oulu
Toimialuearkkitehti, Itsepalvelukanavat

Lue lisää