Lean Program Manager (Agile software development)
Helsinki, Vallila   haku päättyy 13.12.2017

 

Vaikka asiakkaidemme arjen perustarpeet eivät ole muuttuneet, toimialaamme ja toimintatapojamme ravistellaan useasta suunnasta. Toiset kutsuvat sitä digitalisaatioksi, me puhumme mahdollisuudesta – mahdollisuudesta parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta heitä kuuntelemalla ja toimintaamme kehittämällä.

 

Tästä on kyse

 

Kehittäminen ja Teknologiat -alueemme Pankkitoiminnan osastolla on tuotejohtamisen ja kehittämisen vastuu pankkitoiminnan tuotteista ja palveluista asiakkaille. Arjen talous -yksikössä keskitymme henkilöasiakkaan arjessa kohtaamiin tarpeisiin, eli käytännössä päivittäisiin raha-asioihin (tilit, kortit, maksaminen, vakuudettomat luotot ja taloudenhallinta). Tuotepäälliköt ja kehityspäälliköt vievät näihin liittyviä omia kehitysaihioitaan sisällöllisesti eteenpäin kehitystiimeissä, ja sinun tontillasi ovat lopputuloksia toteuttavat kehitystiimit ja -koneisto yli koko yksikön vastuualueiden.

 

Vastaat siis ketterän kehityskoneistomme toteuttamien lopputulosten virtauksesta, toiminnan kehittämisestä ja jatkuvasta parantamisesta. Sinulla on käsissäsi erittäin monimuotoinen tehtäväkenttä ja vastuualue, jossa pääset luomaan onnistumisen edellytyksiä ketterille toteutustiimeille. Päivittäinen työsi haastaa sinut myös tehokkaaseen kustannusten johtamiseen ja laajojen sidosryhmien sitouttamiseen.

 

Lähitulevaisuuden tavoitteenasi tässä roolissa on ottaa haltuun nykyinen kehityskoneisto, varmistaa sen operatiivinen arvontuotto ja luoda toimintasuunnitelma toteutuskoneiston optimoimiseksi.

 

Meistä

 

Finanssiala muuttuu rytinällä, ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme investoimassa 2 miljardia kehitykseen ja digitalisoitumiseen, ja sitä myötä kehittämisen ja teknologioiden parissa meillä työskentelee jo 900 henkilöä kasvun vain kiihtyessä. Tämä tehtävä on vain yksi monista uramahdollisuuksistamme ja antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa kasvuasi finanssialan kirkkaimmaksi tähdeksi.

 

Meillä on loistava balanssi pankkitoiminnan substanssiosaamista ja ketterää uudistumishalua. Tässä itsenäisesti vastuuta kantavien osaajien joukossa olet kuin kotonasi, jos osaat myydä itsesi sekä ideasi, ja taidat verkostojen rakentamisen. Vaalimme vahvaa tekemisen meiningin kulttuuria, jossa hurtti huumori ja positiivisuus ovat kuitenkin läsnä; hampaat irvessä kun syntyy harvoin mitään hyvää.

 

Voit tutustua tarkemmin arkeemme ja projekteihimme www.op-ura.fi.

 

Menestyksen avaimet

 

Etsimme juuri sinua, jos olet lean-mindsetillä varustettu ohjelmistokehityksen johtamisen rautainen ammattilainen, ja sinulla on näyttöjä onnistuneesta ketterän kehityskoneiston johtamisesta. Takataskustasi löytyy vankkaa kokemusta monenlaisista ohjelmistokehityksen menetelmistä ja tunnet alan parhaat käytännöt. Lisäksi ymmärrät kokemuksen kautta Leanin virtauksen merkityksen ohjelmistokehityksessä.

 

Vahva johtamisen ja muiden motivoimisen taito on keskeinen kykysi, ja siinä hyödynnät etenkin valmentavaa ja innostavaa otetta. Vaikuttaminen ja sitä kautta asioiden napakka edistäminen sujuu sinulta – maustettuna reilulla silauksella ihmisläheistä otetta, palvelevaa johtajuutta ja psykologista silmää. Arvostamme siksi myös esimieskokemusta, vaikka roolissa ei suoraa esimiesvastuuta olekaan.

 

Lisäksi roolissa menestyäksesi tarvitset:

 

> Vahvaa kokemusta SAFe-toimintamallista

> Proaktiivista, ratkaisukeskeistä otetta

> Sujuvaa englannin kielen osaamista ja ammattisanastoa

> Kykyä viestiä sekä perustella ymmärrettävästi ja selkeästi

> Kehittämisen työkalujen ja menetelmien tuntemusta

 

Tästä eteenpäin

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Niklas Killström puh. 050 366 1163 kertoo sinulle mielellään lisää pe 24.11. klo 12-13, ke 29.11. klo 16-17 ja ti 5.12. klo 13-14.

 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 13.12.2017 mennessä siirtymällä linkistä rekryjärjestelmäämme, ja kertomalla siellä meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

 

Siirry hakemaan

 

Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Vallilassa. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 
muut avoimet työpaikkamme

Helsinki, Vallila
Lean Program Manager (Agile software development)

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Ohjelmistokehittäjä, ohjelmistorobotiikka

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Junior Kehityspäällikkö, Yritysasiakkaiden vahinkovakuuttaminen

Lue lisää

Helsinki, Oulu
Ohjelmistokehittäjiä | OP Design & Software

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kaksi laskenta-asiantuntijaa

Lue lisää

Helsinki
Asiantuntija, analytiikka

Lue lisää

Oulu
Ratkaisuarkkitehti, Palvelukanavat

Lue lisää

Helsinki, Oulu
Toimialuearkkitehti, Itsepalvelukanavat

Lue lisää