Kehityspäällikkö, Henkilöasiakkaiden vakuuttaminen
Helsinki, Vallila   haku päättyy 01.02.2018

 

Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on eturintamassa viemässä eteenpäin OPn historian suurinta muutosta. Ravistelemme vanhoja toimintamalleja ja synnytämme uusia, asiakkaan arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita. Olemme tänään melkein 1000 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan koti, ja kasvatamme jatkuvasti kyvykkyyttämme viedä merkittäviä muutoksia läpi koko organisaatiomme. Emme uudista ainoastaan palvelutarjontaamme, vaan myös toiminta- ja palvelumallejamme. Kaikki tämä tapahtuu ketterin menetelmin asiakkaat keskiöön nostaen. Haemme nyt Vahinkovakuutus -osastollemme Kehityspäällikköä.

 

Kehityspäällikkönä erityisenä vastuualueenasi on laskutuksen ja rahaliikenteen alueen kehittäminen.  Työpöydälläsi on alueen liiketoiminnallisen vision sanoittaminen: tunnistat pitkän tähtäimen kehitystarpeen ja vastaat sen toteutumisesta määrittelemällä business casen, suunnittelemalla hankkeen toteutuksen yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa ja varmistamalla asiakashyötyjen saavuttamisen kehitysprojektin päätteeksi.

 

Tavoitteenasi on rakentaa ja jalostaa moniulotteisesta kokonaisuudesta suoraviivainen ja selkeä ratkaisu. Sinulla on vahva näkemys tavoitetilasta, ja valmiutta viedä kehitystyötä eteenpäin epic ownerin roolissa. Yksi keskeinen tehtäväsi on sitouttaa organisaatio uuteen ratkaisumalliin, eli rooliisi kuuluu idean myyminen liiketoiminnalle – teet sen tarjoamalla heille ratkaisuehdotuksia ja tietoa päätöksenteon tueksi.

 

 

Oikean osaajan tuntomerkit

 

Varsin mainio tausta tehtävälle menestymiselle on rahaliikenteen, talouden ja laskutuksen osaaminen ja kehittämiskokemus. Toisaalta et ole liian syvällä tuossa maailmassa, sillä ennen kaikkea tarvitset kykyä uudistaa ja ravistella olemassa olevia malleja – toki vallitsevat lainalaisuudet huomioiden. Hyödynnät työssäsi sujuvasti ketteriä menetelmiä (SAFe) ja olet kykenevä vakuuttamaan sidosryhmäsi myös englannin kielellä. Pääset varmasti myymään ideoitasi, eli verkostoidut sujuvasti matriisiorganisaatiossamme ja viestintätaitosi ovat priimaa.

 

Tausta vahinkovakuutuksesta voi olla hyödyksi, mutta kokemus myös täysin toiseltakin business-alueelta on mahdollinen. Tärkeintä on, että olet kokenut kehittäjä, osaava visioija ja työn toimeenpanija. Kaikkea tekemistämme ohjaa OPn arvojen mukainen toimiminen eli vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen, mikä toivottavasti innostaa myös sinua.

 

 

Muutoksen tekijät

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada vaikuttaa vahvasti ja merkityksellisesti toimintaamme sekä nyt että tulevaisuudessa. Innostus ja tekemisen meininki ovat aistittavissa välittömässä ilmapiirissämme, ja itsenäisistä rooleista huolimatta tiedämme, että vain yhdessä tekemällä saavutamme halutut tulokset. Tässä tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä tiimin toisen kehityspäällikön kanssa: hän on alan ja vastuualueen kova syväosaaja, jolle etsimme nyt kollegaa sparraamaan ja hankkeistamaan osaamista kehitysprojektiksi.

 

Työskentelemme pääosin Helsingin Vallilasta käsin. Toivomme myös sinun olevan aina tarvittaessa paikan päällä, vaikka käytämmekin virtuaalisia työtiloja ja työskentelemme myös etänä. Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva Vallilan kortteli tarjoaa työn tekemiselle upeat puitteet. OPlaisena tulet myös saamaan monialaisen palveluyrityksemme edut sekä tukemme osaamisesi ja urasi kehittämiseen.

 

Lisää tietoa meistä, arjestamme ja projekteistamme löydät täältä sekä osoitteesta www.op-ura.fi.

 

 

Tästä eteenpäin

 

Hae tehtävää rekryjärjestelmämme kautta viimeistään 1.2.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kerrothan meille itsestäsi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa Jarno Sinkkonen. Jarnon tavoitat numerosta 050 592 7178 torstaina 18.1. klo 15-16, perjantaina 19.1. klo 12-13 tai keskiviikkona klo 24.1. klo 9.30-10.30.

 

Siirry hakemaan

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 
muut avoimet työpaikkamme

Helsinki, Vallila
Design PMO

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Yksikönpäällikkö, Terveyden- ja hyvinvoinnin palvelu- ja ohjelmistokehittäminen

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Ratkaisuarkkitehti | BI, analytiikka ja raportointi

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Digivakuuttamisen kehityspäällikkö, tuoteomistaja (product owner)

Lue lisää

Oulu
Ratkaisuarkkitehti, Palvelukanavat

Lue lisää

Helsinki, Oulu
Toimialuearkkitehti, Itsepalvelukanavat

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Asiantuntija, tiedonhallinta

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kehityspäällikkö, Henkilöasiakkaiden vakuuttaminen

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Projektipäällikkö, Delivery Lead

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Service Design Lead

Lue lisää