Kaksi laskenta-asiantuntijaa
Helsinki, Vallila   haku päättyy 31.12.2017

 

Osana OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoaluetta, Tietopääoma ja Finanssiäly -osastolla astut mukaan kehittämään tietopääomamme hyödyntämistä entistä tehokkaammaksi. OP toimii Euroopan keskuspankin EKP:n valvonnassa, ja raportoimme taloudestamme sen mukaisesti. Etsimme nyt kahta laskenta-asiantuntijaa OPn Viranomaisraportointiin toteuttamaan ja kehittämään EU:n pankkisääntelyn mukaista raportointia.

 

Tarkemmin sinun roolistasi

 

Päävastuualueenasi on OP Yrityspankki Oyj:n luottolaitosraportointi mukaan lukien Baltian raportointi, ja päivittäiset tehtäväsi liittyvät eri viranomaisille (EKP, EBA, RVV, SRB, Suomen Pankki, Finanssivalvonta ja Baltian keskuspankit) tuotettaviin taloudellisen informaation raportteihin sen mukaan, mihin raportointialueeseen tulet perehtymään. Osallistut myös sääntelyn tulkintaan ja ohjeistuksiin sekä luottolaitoksille suunnattuun tiedottamiseen omien raporttiesi osalta. Huolehdit viranomaismääräysten noudattamisesta sekä siitä, että raportit ovat voimassaolevien määräysten ja ohjeiden mukaisia. Pääset myös kehittämään pankkisääntelyn mukaista OPn viranomaisraportointia yhdessä tiimin kanssa.

 

Sinusta

 

Näillä ominaisuuksilla tulet roolissasi menestymään:

 

> Sinulla on laaja-alainen finanssimaailman tuntemus ja liiketoimintaymmärrys

> Olet kiinnostunut seuraamaan viranomaisilta tulevaa sääntelyä

> Ymmärrät pankin tulos- ja taserakenteen

> Hallitset seuraavat järjestelmät: SAP taloushallinto, FPM, Base SAS/SAS EG sekä MS Office -työkalut

> Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. KTM laskentatoimi tai rahoitus pääaineena)

> Suomen kielen lisäksi hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito

 

Tehtävässä sinulle on etua viranomaisraportointikokemuksesta, controller-taustasta tai työskentelystä tietovarastojen analysoinnin parissa. Rahoitus- ja/tai sijoitustuotteiden hyvä tuntemus edesauttaa tehtävässä menestymistä.

 

Haemme aikataulupainetta hyvin kestävää, joustavaa ja pitkäjänteisen työskentelyn taitavaa asiantuntijaa. Linjausten noudattaminen ja tarkan sääntelyn ympäristössä toimiminen on sinulle toivottavasti mieluisaa. Olet luontaisesti aloitteellinen ja osaat johtaa itseäsi sekä työtäsi tavoitteellisesti ja järjestelmällisesti.

 

Meistä

 

Työskentelet yhdessä viranomaisraportoinnin asiantuntijoista koostuvan tiimin kanssa. Vaikka jokaisella on oma vastuualueensa, teemme tiivistä päivittäistä yhteistyötä. Luonnollisesti tämän kaltaisessa tekemisessä sidosryhmiä on lukuisia. Olet läheisessä yhteistyössä mm. Riskienhallinnan, Talouden ja keskuspankin sekä Kehittäminen & Teknologiat -organisaation muiden yksiköiden ja tiimien kanssa.

 

Me paiskimme töitä tosissamme mutta osaamme myös nauraa epäonnistumisille. Olemme huomanneet, että hymyssä suin haasteet taklataan varmemmin. Toivottavasti myös sinä tartut asioihin positiivisen kautta ja tuot mukanasi uudenlaista ajattelua sekä periksiantamattomuutta.

 

Lisätietoja ja hakuohjeet

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Anne Kjellman kertoo sinulle mielellään lisää puh. 050 342 1207. Voit myös laittaa kysymyksesi Annelle sähköpostitse anne.kjellman(at)op.fi.

 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 31.12.2017 mennessä rekryjärjestelmämme kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä.

 

Siirry hakemaan

 

Nämä kaksi tehtävää ovat vakituisia, ja työpisteet sijaitsevat Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 
muut avoimet työpaikkamme

Helsinki, Vallila
Lean Program Manager (Agile software development)

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Ohjelmistokehittäjä, ohjelmistorobotiikka

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Junior Kehityspäällikkö, Yritysasiakkaiden vahinkovakuuttaminen

Lue lisää

Helsinki, Oulu
Ohjelmistokehittäjiä | OP Design & Software

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kaksi laskenta-asiantuntijaa

Lue lisää

Helsinki
Asiantuntija, analytiikka

Lue lisää

Oulu
Ratkaisuarkkitehti, Palvelukanavat

Lue lisää

Helsinki, Oulu
Toimialuearkkitehti, Itsepalvelukanavat

Lue lisää