Junior Kehityspäällikkö, Yritysasiakkaiden vahinkovakuuttaminen
Helsinki, Vallila   haku päättyy 21.12.2017

 

Vaikka asiakkaidemme arjen perustarpeet eivät ole muuttuneet, toimialaamme ja toimintatapojamme ravistellaan useasta suunnasta. Toiset kutsuvat sitä digitalisaatioksi, me puhumme mahdollisuudesta – mahdollisuudesta parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta heitä kuuntelemalla ja toimintaamme kehittämällä.

 

Haemmekin nyt Helsinkiin, Yritysasiakkainen ajoneuvovakuuttamisen tuote- ja palvelukehittämiseen tulevaisuuden kehityspäällikköä kasvamaan kokeneiden asiantuntijoiden rinnalle. Tartu tilaisuuteen ja hyppää kelkkaamme tämän huikean mahdollisuuden kautta; tuemme ja opastamme sinua matkallasi kohti vankkaa asiantuntijuutta ja valoisaa, nousujohteista tulevaisuutta kanssamme!

 

Tästä on kyse

 

Kunhan kehityt roolissasi, vastuullasi tulee olemaan Yritysasiakkaiden ajoneuvovakuuttamisen nykyisten ja myös aivan uusien ratkaisujen kehittäminen yhteistyössä OP Vakuutuksen asiantuntijoiden kanssa. Pääset lisäksi oppimaan itse tuotteista ja tuotejohtamisesta sekä kehittymään myös tuotejohtamisen ammattilaiseksi.

 

Päivittäinen työsi tulee kuitenkin aluksi koostumaan kehitysideoiden työstämisestä liiketoiminnan kanssa, toteutukseen menevien töiden edistämisestä sekä kehitystarpeiden priorisoinnista. Viet siis kehitysaihioita eteenpäin tiiviissä yhteistyössä oman organisaatiomme, vahinkovakuutuksen yritysasiakasliiketoiminnan sekä ICT-toimittajien kanssa, pyrkien hahmottamaan jatkuvasti asiakkaan palvelukokonaisuutta ja varmistamaan sen toimivuuden.

 

Tämä roolissa tulet myöhemmässä vaiheessa vastaamaan yritysajoneuvokuuttamisen kehittämisestä ja roadmapista, joten työsi kautta pääset merkittävästi vaikuttamaan siihen, mitä yritysasiakkaiden vakuuttaminen tulevaisuudessa on.

 

Tehtävässä menestymisen eväät

 

Voit olla joko vastavalmistunut tai sitten jo jonkin verran työelämässä kannuksia hankkinut tulevaisuuden kehittäjälupaus. Sinulla on jonkinlaista kokemusta kehitysorganisaatiossa toimimisesta, jotta olet päässyt joko näkemään läheltä tai itse kokemaan kehittämistyön arkea. Näin ollen tiedät, että se on sinun tulevaisuuden polkusi.

 

Sinun on helppoa hallita kokonaisuuksia, ja viet päämäärätietoisella ja aloitteellisella otteellasi asioita itsenäisesti eteenpäin aina lopputuloksiin saakka. Olet asenteeltasi joustava ja rohkea muutosagentti, joka haluaa aina surffata muutoksen ensimmäisellä aallolla näyttäen muille suuntaa.

 

Lisäksi sinulla on:

 

> Sujuva englanninkieli – se toimii tarvittaessa meillä myös työkielenä

> Korkeakoulututkinto

> Suurta paloa asioiden kehittämiseen ja vaikuttamiseen

> Kykyä viestiä selkeästi ja innostavasti – myös teknisten taituriemme kanssa

 

Kokemus kehitystehtävistä, prosessi- ja kehittämismenetelmien tuntemus ja/tai vahinkovakuutusliiketoiminnan tuntemus ovat erittäin hyödyllisiä, mutteivat pakollisia. Tärkeintä meille on janosi oppia, kasvaa ja kehittyä vahvaksi osaajaksi tämän näytön paikan kautta.

 

Muutoksen tekijät

 

Finanssiala muuttuu rytinällä, ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme investoimassa 2 miljardia kehitykseen ja digitalisoitumiseen, ja sitä myötä kehittämisen ja teknologioiden parissa meillä työskentelee jo 900 henkilöä kasvun vain kiihtyessä. Tämä tehtävä on vain yksi monista uramahdollisuuksistamme ja antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa kasvuasi finanssialan kirkkaimmaksi tähdeksi.

 

Meitä on Yritysasiakkaiden vahinkovakuuttamisen tiimissä tällä hetkellä 13 kehitystä eteenpäin puskevaa draiveria. Osa meistä on ollut pidempäänkin OPlla, mutta tiiminä olemme vielä uusi, ja hitsaudumme jatkuvasti tiiviimmäksi ja itsemme näköiseksi porukaksi dynaamisia asiantuntijoita. Mahdut siis hyvin mukaan!

 

Vastaamme yhdessä siitä, että yritysasiakkaiden vakuuttaminen on tulevaisuudessakin sitä mitä sen pitää olla. Tavallaan tehtävänämme on siis toimia myös yritysvakuutusmaailman ennustajina. Emme tee töitä otsa kurtussa vaan hyvässä hengessä ja tiimissä toisiamme sparraillen. Voit tutustua tarkemmin arkeemme ja projekteihimme www.op-ura.fi.

 

Tästä eteenpäin

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja kertoo mielellään Suvi Kortejärvi puh. 050 583 6838 12.12. klo 14-15 ja 15.12. klo 12-13. Voit myös lähettää Suville kysymyksesi sähköpostitse viikoilla 50-51 suvi.kortejarvi(at)op.fi.

 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 21.12.2017 mennessä rekryjärjestelmämme kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

 

Siirry hakemaan

 

Tehtävä on vakituinen ja tiimimme odottaa sinua Vallilan upeassa toimipisteessämme. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 
muut avoimet työpaikkamme

Helsinki, Vallila
Lean Program Manager (Agile software development)

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Ohjelmistokehittäjä, ohjelmistorobotiikka

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Junior Kehityspäällikkö, Yritysasiakkaiden vahinkovakuuttaminen

Lue lisää

Helsinki, Oulu
Ohjelmistokehittäjiä | OP Design & Software

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kaksi laskenta-asiantuntijaa

Lue lisää

Helsinki
Asiantuntija, analytiikka

Lue lisää

Oulu
Ratkaisuarkkitehti, Palvelukanavat

Lue lisää

Helsinki, Oulu
Toimialuearkkitehti, Itsepalvelukanavat

Lue lisää