Digivakuuttamisen kehityspäällikkö, tuoteomistaja (product owner)
Helsinki, Vallila   haku päättyy 28.01.2018

 

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea sykähdyttäviä palvelukonsepteja ja tuotteita monialaisessa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on 900 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

 

Meidän tehtävänä Vahinkovakuutuksen digitalisoinnin -yksikössä on uudistaa vahinkovakuuttamisen asiakaskokemus, liiketoimintamallit ja toimintatavat kehittämällä uusia digitaalisia tuotteita ja palveluja. Meillä on vahva näkemys siitä, mihin olemme menossa, into kehittää asioita ketterästi yhdessä asiakkaiden kanssa sekä halu saada paljon aikaiseksi. Työkavereiksesi saat joukon asioita eteenpäin puskevia ammattilaisia, joilla on vahva tekemisen meininki. Olemme vahinkovakuuttamisen digitaalisen kehityksen pioneerejä – oletko sinäkin?

 

Sinun roolisi digivakuuttamisen tuoteomistajana

 

Osana ketterää kehitystiimiä (agile team) vastaat tuoteomistajana (product owner) oman kehittämiskokonaisuutesi määrittelystä, priorisoinnista ja lopputuotoksista. Kehität OP Ryhmän vahinkovakuutusliiketoiminnan ydinjärjestelmiä tavoitearkkitehtuurin mukaisesti ja varmistat osaltasi liiketoimintahyötyjen ja halutun asiakaskokemuksen realisoitumisen.

 

Tehtävässäsi sinulla on visio ja kokonaisnäkemys kehitettävästä kokonaisuudesta. Ymmärrät miten oma tonttisi liittyy kokonaisuuteen ja tavoitearkkitehtuuriin. Vastaat tuoteomistajana liiketoiminta- ja asiakastarpeiden tunnistamisesta ja tarpeiden sanallistamisesta epiceiksi, featureiksi ja storyksi. Hallinnoit kehitystiimin työjonoa ja teet päätöksiä prioriteeteista osallistaen liiketoiminnan edustajia. Työjonon hallinnoinnin kautta vastaat käytännössä myös koko kehitystiimin työstä. Edustat kaikkia käyttäjiä ja tärkeitä sidosryhmiä (asiakkaita, toimihenkilöitä, liiketoimintaa jne.) ja varmistat että kehitystiimi keskittyy luomaan arvoa sidosryhmille. Vastaat lopputulosten laadusta ja esim. hyväksyt tiimin tekemän työn. Pystyt toimimaan tarvittaessa myös Epic Ownerina ja viemään maaliin eri organisaatioiden yli meneviä kokonaisuuksia.

 

Tilaisuutesi loistaa tuoteomistajana

 

Vaikka raamimme ovat isot ja kehittämisen mittakaava suuri, pääset työskentelemään edistyksellisessä, ketterässä ja kehitysmyönteisessä talossa. Tulet toiminnan keskiöön, missä yhdistyvät asiakkaidemme odotukset, vahva liiketoimintaymmärrys sekä laaja ohjelmistokehitysosaaminen.

 

Olemme ainutlaatuinen yksikkö missä vertailussa tahansa. Kulttuurimme on erittäin yrittäjämäinen, mutta samalla ihmisläheinen. Intohimomme on vaikuttavissa ideoissa ja ihmisen kokoisessa tekemisessä. Etsimme nyt joukkoomme tuoteomistajaa.

 

Oletko sinä etsimämme?

 

Tehtävässä pärjätäksesi sinulla tulee olla jo aikaisempaa kokemusta vahinkovakuutus liiketoiminnasta ja tuotekehityksestä. Ymmärrät yleisellä tasolla vahinkovakuutuksen tuotteita ja palveluja, prosesseja, kehitystrendejä ja regulaatiota. Tekemisessäsi business ja teknologia kohtaavat, eli liiketoimintaymmärryksesi on veitsenterävä, mutta puhut sujuvasti myös tekkiä, jotta ymmärrät aidosti teknologian luomat mahdollisuudet tuoda lisäarvoa liiketoiminnalle ja sitä kautta myös asiakkaalle.

 

Sinulla on kokemusta ohjelmistokehityksestä sekä ketteristä menetelmistä, erityistesti SAFesta. Kokeneena tuoteomistajana myös tuotehallinnan työkalut ovat sinulle tuttuja (Jira, Confluence). Ongelmanratkaisutaito ja kyky viestiä vakuuttavasti ja vaikuttavasti ovat keskeisiä osaamisia, joita varmasti tulet hyödyntämään jokapäiväisessä työssäsi. Kommunikoit siis sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi, niin kirjallisesti kuin suullisestikin (better than rally english). Työtapasi on vahvasti ratkaisukeskeinen, systemaattinen ja tahtotilasi on saada aikaan näkyviä tuloksia, askel kerrallaan.

 

Me paiskimme töitä tosissaan mutta osaamme myös nauraa epäonnistumisille. Olemme huomanneet, että hymyssä suin haasteet taklataan varmemmin. Toivottavasti myös sinä tartut asioihin positiivisen kautta ja tuot meille tullessasi uudenlaista ajattelua sekä lujaa ammattitaitoa. Tarkemmin arkeemme ja projekteihimme voit sukeltaa www.op-ura.fi.

 

Lisätietoja ja hakuohjeet

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Toni Kopra kertoo sinulle mielellään lisää puh. 050 484 9502, maanantaina 8.1. klo 12-13 tai maanantaina 15.1. klo 14-15. Voit myös laittaa kysymyksesi Tonille sähköpostitse toni.kopra(at)op.fi.

 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 28.1.2018 mennessä rekryjärjestelmämme  kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä. Kaikkiin hakijoihin olemme yhteydessä viimeistään viikko haun päätyttyä.

 

Siirry hakemaan

 

Tarjoamme sinulle modernit ja inspiroivat tilat Vallilan pääkonttoriltamme. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 
muut avoimet työpaikkamme

Helsinki, Vallila
Design PMO

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Yksikönpäällikkö, Terveyden- ja hyvinvoinnin palvelu- ja ohjelmistokehittäminen

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Ratkaisuarkkitehti | BI, analytiikka ja raportointi

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Digivakuuttamisen kehityspäällikkö, tuoteomistaja (product owner)

Lue lisää

Oulu
Ratkaisuarkkitehti, Palvelukanavat

Lue lisää

Helsinki, Oulu
Toimialuearkkitehti, Itsepalvelukanavat

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Asiantuntija, tiedonhallinta

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Kehityspäällikkö, Henkilöasiakkaiden vakuuttaminen

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Projektipäällikkö, Delivery Lead

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Service Design Lead

Lue lisää