2 x Asiantuntija, tietovarastointi
Helsinki, Vallila   haku päättyy 28.05.2018

 

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea sykähdyttäviä palvelukonsepteja ja tuotteita monialaisessa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on tuhannen ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

 

Tietopääoma & Finanssiäly -osastolla astut mukaan kehittämään tietopääomamme hyödyntämistä entistä tehokkaammaksi, personoidummaksi ja kohdennetummaksi. Tavoitteenamme on aina toimia asiakkaidemme,  työntekijöidemme ja sidosryhmiemme parhaaksi – ylläpitäen, kehittäen tai uutta luoden.

 

Etsimme nyt kahta tietovarastoinnin asiantuntijaa toimimaan tietovarastoinnin palveluiden kehittäjänä liiketoiminnan ja IT-kehityksen rajapinnassa.

 

Tehtävästä

 

Tässä roolissa pääset kartoittamaan asiakkaiden tarpeita sekä pohtimaan miten lisätä tietovarastoinnin tehokkuutta ja hyödynnettävyyttä. Työskentelet tiedon varastoinnin, jalostuksen ja analytiikan parissa osallistuen tietovarastoinnin kehittämistoimintaan sekä tietomallien ja -virtojen että tiedonjalostussääntöjen kuvaamis- ja kehittämistehtäviin. Työssä korostuvat käytännönläheisyys, sidosryhmäyhteistyö sekä kyky saada aikaan tuloksia.

 

Oikean osaajan tuntomerkit

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kiinnostusta tietovarastointia ja tietovarastointipalveluiden kehittämistä kohtaan. Ymmärrät monimutkaisia teknisiä kokonaisuuksia ja riippuvuussuhteita, mutta tarvitset työssäsi myös monipuolista liiketoimintaosaamista ja kykyä tunnistaa liiketoimintojen tarpeet. Arvostamme kokemusta ratkaisujen liiketoiminnallisesta kuvaamisesta ja kykyä haastaa totuttuja toimintatapoja. Etsimämme henkilö innostuu ketterästä kehittämisestä (SAFe), kuten myös pitkäjänteisestä työskentelystä erilaisten hankkeiden parissa alati muuttuvassa ympäristössä.

 

Sinulla on mahdollisesti jo kokemusta tiedon jalostuksesta SAS-välineillä ja tietovarastoinnista. DB2-tietokantaosaaminen on sinulle hyödyksi, samoin SQL-kielen hallinta sekä ymmärrys tietovirroista. Työtaustasi voi olla esimerkiksi pankista, vakuutusyhtiöstä tai ICT-talosta ja opintosi tekniseltä, matemaattis-luonnontieteelliseltä tai taloudelliselta alalta.

 

Roolissasi korostuu päivittäinen vuorovaikutus oman tiimisi sekä erilaisten sidosryhmien kanssa. Tätä tukemaan toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, vahvaa analyyttistä otetta sekä varmuutta toimia ratkaisuhakuisesti.

 

Muutoksen tekijät

 

Tietovarantojen hallinta -tiimissä meitä työskentelee noin kymmenen hengen porukka tietovarastoinnin asiantuntijoina. Vastaamme OPn pankki- ja vakuutustietovarastojen kehittämisestä, tietomallinnuksesta, tietovirtojen sekä tiedonjalostussääntöjen määrittämisestä sekä erilaisten tiedon hyödyntämiseen liittyvien ratkaisujen hakemisesta.

 

Kaikkea tekemistämme ohjaa OPn arvojen mukainen toimiminen eli vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen, mikä toivottavasti puhuttelee myös sinua. Voit tutustua tarkemmin arkeemme ja projekteihimme www.op-ura.fi

 

Tästä eteenpäin

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Riitta Kankaanpää p. 050 3724 588 kertoo sinulle mielellään lisää 14.5. klo 14-15 tai 23.5. klo 14-15. Voit myös lähettää Riitalle kysymyksesi sähköpostitse riitta.l.kankaanpaa@op.fi.

 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 28.5.2018 mennessä rekryjärjestelmämme kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä.

 

Siirry hakemaan

 

Tarjoamme sinulle modernit ja inspiroivat tilat Vallilan pääkonttoriltamme. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 
muut avoimet työpaikkamme

Helsinki, Vallila
2 x Asiantuntija, tietovarastointi

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Senior projektipäällikkö

Lue lisää

Helsinki, Vallila
Testauspäällikkö

Lue lisää